jerry hzs Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 musze przyznac Andrzeju ze ........ czy moge Ci mowic Mistrzu ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Jerzy - nadmiar łaski. Na serio cały czas się uczę i eksperymentuję. I to bez udawanej skromności. Samo kręcenie much jest już frajdą a jak coś chapsnie to dodatkowe punkty... Dzięki za dobre słowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Andrzej super muchy i fotki! Ja też chciałbym się pochwalić. Wprawdzie krewetki roboty Maćka Sharp Magica , ale znajdują się już w moim pudełku i czekają na konkretne testy na sea troutach Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Zeby nie było tak slodko Jetka zrobiona recznie bez narzedzi..hymmm musze dołozyc jeszcze jezynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Jezynka sie przyda Upusc to na wode i bedziesz widzial jak siada, przy dosc malym haku moze byc roznie. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Troszke bardziej podobna do muchy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 E no dobra ta jęteczka.A to moje technopaskudy tffuuu! na które ostatnio poławiam i o dziwo klenie mocno reagują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Wiem że to nie będzie poprawne politycznie ale mi się nie podobają .Wolę trochę bardziej włochate dla mnie sa mało muchowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Przejrzałem mnóstwo stron w necie. Różne są gusta. Wielu ludzi robi przynety tylko i wyłącznie pod ryby a nie dla sztuki i oni też są przecież wędkarzami. Mnie podobają się super imitacje ale łowię na muszki bardziej robocze. Ostatnio wypociłem serię czarnych żuczków również z pianki. Super materiał.Nie mam mowy o poprawności bądź niepoprawności politycznej ważne żeby nie zżerać i dbać ogólnie o rybe podczas holu i wypuszczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Wiem że to nie będzie poprawne politycznie ale mi się nie podobają .Wolę trochę bardziej włochate dla mnie sa mało muchowe .A ja zdecydowanie wolę wygolone a co do tych much to też mi się nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 E no dobra ta jęteczka.A to moje technopaskudy tffuuu! na które ostatnio poławiam i o dziwo klenie mocno reagują. Chiba te kwadratowe oczy tak je zniewalają... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 No może,może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Wiem że to nie będzie poprawne politycznie ale mi się nie podobają .Wolę trochę bardziej włochate dla mnie sa mało muchowe .A ja zdecydowanie wolę wygolone a co do tych much to też mi się nie podobają. Ja też gustuję w wygolonych ale muchy wolę włochate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Wiem że to nie będzie poprawne politycznie ale mi się nie podobają .Wolę trochę bardziej włochate dla mnie sa mało muchowe .A ja zdecydowanie wolę wygolone a co do tych much to też mi się nie podobają. widzisz znam takich co nie łowią na muchy które im się nie podobają, a ich znajomi dostają muchy tzw brzydkie ( drugi i trzeci sort) i są nimi zachwyceni Ale przyznam te 1 sort są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Czasami podobanie ma się nijak do skuteczności,rybki weryfikują co im się podoba a co nie,te techniozy to akurat na korzyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 wniosek jest jak zwykle ten sam- każdy łowi jak lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Będą muszki też bardziej włochate ale narazie robie sobie stanowisko do kręcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Najważniejsze jest to żeby mucha była łowna, a na konkurs piękności wysyłajmy kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Najważniejsze jest to żeby mucha była łowna, a na konkurs piękności wysyłajmy kobiety Dokładnie,a sie towarzycho rozbrykalo fiuu <_< Zeby nie było tak całkiem offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A tu moje brzydactwa Potrzebowałem na szybko muszki na jazio-klenie i można powiedzieć kręciłem z tego co mi zostało, a nie wiele już mam. Szykują się duże zakupy (tylko nie śmiać się z nich bo geniuszem nie jestem, uczę się dopiero) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 I jeszcze dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Eleganckie palmerki To rybą maja sie podobywac,daj znac jak zjadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi