salmon1977 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dwa komary i mini Muddler Minnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Bo najwazniejsza jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 E no dobra ta jęteczka.A to moje technopaskudy tffuuu! na które ostatnio poławiam i o dziwo klenie mocno reagują. dla escetów a jednak biera na takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 @TomyJak prowadzisz te swoje technopaskudy? Swobodny spływ czy może jakieś smużenie po łuku, lekko pod prąd? Na jakie prowadzenie najlepiej u Ciebie reagują te klenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Najwięcej brań na Wiśle mam zaraz po wpadnięciu do wody i zauważył że z im większym impetem łupnie o tafle tym lepiej.Smużenie też po łuku daje efekty jak dobrze żerują zwłaszcza jak przerzucisz linkę w dół i przytrzymasz i zaczyna smużyć z nurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Najwięcej brań na Wiśle mam zaraz po wpadnięciu do wody i zauważył że z im większym impetem łupnie o tafle tym lepiej.Smużenie też po łuku daje efekty jak dobrze żerują zwłaszcza jak przerzucisz linkę w dół i przytrzymasz i zaczyna smużyć z nurtem. Dzięki za konkretną odpowiedź . O tym łupnięciu o taflę pisał kiedyś Marek Kaczówka, więc coś w tym musi być - pozostaje mi sprawdzić to w warunkach bojowych. Ukręcę kilka tych piankowców i ruszam nad Wartę. Ach, bym zapomniał - na jakich hakach kręcisz te paskudy? Mam na myśli rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Obowiązkowo zdaj relację ja dzisiaj też chyba uderzę z muchówką bo na miejscówkach Boleniowych w weekend tłumy raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 @TomyNo ja z racji na te tłumy i spacerowiczów z psami odwiedzę swoje miejsca o świcie, wtedy nawet w weekend jest względny spokój. Relację zdam, spoko. Niestety ostatnio klenie mnie równo olewają, za to na Red Taga #14 miałem całkiem słusznego szczupaka. Niestety miałem - obcinka zaraz po wyjściu do powierzchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 No moje popperki Boleniowe mają być .Body pianka,farfocle west highland plus trochę świecących ale nie wiem jak się to nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Konie polne-wersja kudłata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Nabieraja życia Tomku a robiłes piankowe chrusty?Mysle ze tez beda ok..Sa tego typu much fani http://hopperfishing.wordpress.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Będę robił może jeszcze dzisiaj bo wybieram się jutro ma Wiślane łowy muszkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Techno Żuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Następne paskudki usuwam bo sam na to patrzyć nie mogę Edytowane 13 Lutego 2013 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) cd. Edytowane 13 Lutego 2013 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) cd. Edytowane 13 Lutego 2013 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Konie Polne przetestowane.Klenie w rozmiarze od 30-40cm i dużo naprawdę pięknie zbierały,najgorsze że Bolki zaczęły tłuc jak wściekłe a ja kurna z muchówką i same robactwo z gąbki w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Gratulacje @Tomy! Ja dziś też byłem, ale łowiłem na mokro. Dwa spartolone brania i jeden hol nie wiem czego, bo... haczyk pękł . Co do boleni i Twoich piankowych cudaków - myślę, że bezczelne smużenie po łuku i prowadzenie pod prąd mogłoby przynieść efekt. A na przyszłość - spakuj kilka streamerów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 arhuku no prowadziłem bezczelnie ale nie dziabnął.Później przywalił w miejsce gdzie stały klenie i się wyniosły.Potem znalazłem takie miejsce gdzie co rzut było wyjście,ustawiłem kamerkę,włączyłem niemalże pewny sukcesu i nic zero przez 20minut,wyłączyłem ,rzut i nie dość że zbiórka to tak agresywna że aż mnie poderwało.Na koniec pozwiedzałem trochę,taki rekonesans i dorwałem kleksy ale dojście to taki sajgon na dodatek przy brzegu woda kręci i pełno bełtów,linka to była z błota cała ale kleksy brały pięknie,z resztą było je widać jak przy powierzchni chodzą i zbierają.Rzuty tylko rolowane nie da się wejść dalej niż metr do wody bo tyle mułu że może to być jednorazowe przeżycie więc o wymachu w tył to można zapomnieć,kupę powalonych dębów no prawdziwa dzicz.Tam też były ataki Boleni ale przez duże B i raczej prały do mniejszych klonków.Mokre muchy muszę jakieś zrobić bo w nurcie widziałem Jelce ale jak słonie Miejscówka całkiem nowa i presji zero bo jaki głupek by się tam pchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafizmafi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Konie polne-wersja kudłata. Czy to jest jakaś specjalna gąbka? Gdzie taką można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Można kupić w sklepie Tajmien pod nazwą foam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @Tomy - w jakiej wielkości wykonujesz swoje piankowce? #10-#14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o haczyki to w rozmiarze 6 kamatsu do troka bocznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Arhuku tu masz mniejsze robale na 10tkach.Jak woda się uspokoi zasuwam na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi