makamba Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Makamba - całkiem niezłe, ciekawe wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Makamba - całkiem niezłe, ciekawe wzory Tyle tylko,że na moich wodach kompletnie bezużyteczne.Wody to pełne szczupaka pod całkowitą ochroną więc wszystko inne zjedzone.Za to dla streamerów większych - raj prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ech, marzę by kiedyś tam całkowitą ochronę potestować, foty jakie widziałem na efftexie szczupaków z Holandii wbijały w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Może w tym roku będą nawet większe bo mrozów brak.Widziałem ostatnich zim , pełno zaduszonych szczupaków i innych ryb pod lodem.Same wielkie sztuki.Teraz jak ktoś chce szczupaka powyżej 100cm to tylko z łódki i na większych rozlewiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jętki i ważki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 wypasione skrzydełka, domyślam sie że jakieś gotowe napisz coś więcej @bujo ten materiał tiemco rzeczywiście strasznie drogi, ale chyba można go z powodzeniem zasątpić tańszymi odpowiednikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ale śliczne te ważki i jętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 No mi, szczerze mówiąc, nie podchodzą syntetyki w takich wzorach - mam na myśli te skrzydełka. Z pewnością są wytrzymałe i dają dość naturalny efekt, ale jakoś wolę tradycyjne piórkowe materiały. Ale to moje własne widzimisię. Muszki ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 wypasione skrzydełka, domyślam sie że jakieś gotowe napisz coś więcej @bujo ten materiał tiemco rzeczywiście strasznie drogi, ale chyba można go z powodzeniem zasątpić tańszymi odpowiednikami Można zastąpić najprostszym antronem Generalnie te Tiemco ma ileś tam komór i zdecydowanie lepiej pływa co może być zaleta przy bardzo ubogich sucharach. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Hej. sa to gotowe skrzydełka które trzeba wyciąc z arkuszu foli na ktorej widnieja,kupilem je kiedys w sklepie wedkarskim bedac w USA. tamtejszy sklep byl wielkosci naszego hipermarketu,(wedkarsko-mysliwski).a tułowie jetek i wazek wykonane są z pianki fly foampozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 na klenie i jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Czytałem kiedyś o skanowaniu (!) skrzydełek prawdziwych owadów, a następnie drukowaniu tego na odpowiednim materiale (jakaś folia chyba). Jak mi się kiedyś znudzi babranie w kapkach, to pewnie coś takiego zrobię - trzeba iść z duchem postępu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Uważaj tylko, by w ramach ducha postępu móc to opublikować, bo to wszak prawie jak wobler oklejony rybią skórą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Słuszna uwaga, ale najwyżej pójdę w zaparte i będę utrzymywał, że to z truchła muchy domowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 @stylezzhh a jak sie to ustrojstwo przywiązuje do haczyka ? ps ciekawe jak z trwałościa tych skrzydełek, wyglądają super ale czy przeżyją spotkanie z pstrągami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Przezyja napewno skrzydelka, pytanie czy pstrag przezyje,jak zobaczy taka atrakcyjna jetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Mój nowy nabytek ( podziękowania dla kolegi thymallus92 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 I jeszcze takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Nie znam się na muszkach, nie wiem nawet jakie stworzonka imitują, ale są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi