Kamil Z. Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nie wiem, czy to odpowiedni wątek na to, ale....nieźle ten pan kręci http://www.youtube.com/watch?v=--NAHQpW1FY&feature=playe r_embedded#! Pierwszy raz widzę wykorzystanie takich chwytaków do piórek, czy jak to nazwać..mało w życiu widziałem Ale efekt wizualny naprawdę super!! Myślę, że pstrążki by zażerały, aż miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Moje nimfki na San, używałem ich w sierpniu. Teraz zaczynam kręcić ten najmniejszy kaliber, ale muszę się zaopatrzyć w lampkę z lupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ta bez obciążenia sprawdziła się jako skoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Zacząłem kombinować z plecionkami. Fajnie się robi i ciekawie to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Zaczynam robić muszki na lipienia. Tu po niżej wyplatanka na #20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Zaczynam robić muszki na lipienia. Tu po niżej wyplatanka na #20 Pięęęęęękne! Suche chruściki też kręcisz? Małe strimki itd... ? W większych niż na własne pudełko ilościach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Suche na razie ze skrzydełkami z pianki, haczyk #20, nie robię jeszcze tak dobrze, żebym mógł je sprzedawać. Widzę czasami beznadziejnie ukręcone muchy na Allegro. Że tez ludzie nie wstydzą się takiego badziewia wystawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Suche, w tym chruściki na większych hakach wstawię za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nimfy na hakach #20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tomku widzę, że wzięło Cię na dobre Muszki wyglądają coraz lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Ta nimfka sprawdzila mi się ostatnio na kleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) Fajniasta! Mam podobna, tylko szalik ma gorszy bo jest kupna, zrobie na niej testy kleniowe Jaki to jest rozmiar haka? Edytowane 17 Października 2012 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Suche na razie ze skrzydełkami z pianki, haczyk #20, nie robię jeszcze tak dobrze, żebym mógł je sprzedawać. Widzę czasami beznadziejnie ukręcone muchy na Allegro. Że tez ludzie nie wstydzą się takiego badziewia wystawiać.Swego czasu kombinowałem podobne muchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Rzucałeś nimi Tomku? Mi co najmniej 3/10 skręcają przypon. Musze nad tym pomyśleć, bo na pewno znajdzie się jakiś sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Coś tam rzucałem ale sucha to przede wszystkim prosta gąka dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Rzucałeś nimi Tomku? Mi co najmniej 3/10 skręcają przypon. Musze nad tym pomyśleć, bo na pewno znajdzie się jakiś sposób Zle proporce, dlatego skrecaja przypon. Zreszta po co ci takie skrzydelka? Dwa piorka CDC zrobia taka sama robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Bardziej mi się podobają, takie fanaberie Z CDC też robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Jak to jest zrobione????!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) To jest Tomku taka koszulka mylarowa, z przodu zalana żywicą. Mam podobna w domu, ale nie aż tak błyszczącą Edytowane 10 Listopada 2012 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Tyle to wiem że to mylar ale jak to chodzi i czy cała jest zalana żywicą czy jest coś w środku jak tak to co itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Tylko przód i to nie chodzi To się zachowuje jak mylarowa rybka, czyli jak nie ciągniesz po prostu tonie. Trzeba tym pracować, tu chodzi o sam kształt i odblaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Wyglądają dobrze,ale do pracy zbyt chętne nie są.Dlatego czesto na końcu pióro,lub -a,fe-ogonek rippera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Strasznie mi się podoba.Bolki powinny w to bić.Widziałem też łamańce na tej stronce ale coś mi się wydaje że przy rzutach może je rozpiździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi