Andrzej Stanek Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Robiłem kiedyś podobne jak z fotki wyżej, mnie to nie działało. Może w morzu przy piaszczystym dnie i prądach, zawirowaniach po falach akcja się uaktywnia. W rzece na jednostajnym uciągu wyglądało to dosyć nienaturalnie. Podpatrzyłem w necie podobne tylko z ogonkami z strusia i ukręciłem...Pod hakiem trochę ołowiu by ustabilizować opad i pozycję przy podciąganiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) Bardzo to ciekawe!A z białym(może być syntetycznym) ogonkiem coś w tą mańkę kręciłeś? Lub w ogóle bez tej "zadniej" części? Edytowane 10 Listopada 2012 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Nie rozpiździ sie podczas rzutówGlówkę formujesz na żywicy, resztę lakierujesz odpowiednim, sztywnym lakierem plus np superglue - i luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Kręciłem, jednak w moim wydaniu mucha, rybka, imitacja, cholera wie jak to nazwać - tonie gwałtownie. Nie ma lekkości, nie chce pracować. Robiłem naśladując wzory z neta, nie mam doświadczenia z takimi przynętami. Na mój gust jest to dobre na morze w rzece typu Dunajec zbyt jaskrawe. Stąd pojawił się ogonek. Ładnie pracuje, spowalnia opad i stabilizuje sam spływ w nurcie. Kolorów było sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Takie całe białe- myślę, że odrzański bolek może dałby się oszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nie rozpiździ sie podczas rzutówGlówkę formujesz na żywicy, resztę lakierujesz odpowiednim, sztywnym lakierem plus np superglue - i luzik....o tym pisałem czy się nie rozpiździ przy rzutach.Praca napewno posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nie posiada Tomku To już bardziej bym uwierzył ze pracuje rybka z ogonem marabuta. Ale rybki mylarowe nie mają żadnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ale może posiadać, jeśli tylko by sie chciało komuś pobawić z żywicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) Wie ktoś gdzie można u nas Magic Head ? Edytowane 11 Listopada 2012 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Gdybyś to Tomku dołożył do takiej mylarowej rybki to na 100% by ożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 W fishing mart mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 W fishing mart mająWiem, wiem, właśnie znalazłem u nich Nie wiem jak ja wcześniej tego szukałem, że mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) Tak zajebiście się wyrywa sznur z taką muchą.Nie wyobrażam sobie łowienia z głowicą czymś takim.Nie podnieszesz sznura,rolka to już w ogóle a jak już to z problemami.Łowienie staje się takie na siłę.Chyba żeby założyć taki mini ster. Edytowane 12 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Tomku przecież to nie ma rozmiaru wiadra Łowiłem taka mucha i nie miałem problemu z wyrwaniem linki z wody, a to była #5. Nie masz się czego bać. Poza tym próbować trzeba, nigdy nie wiadomo co może wyjść. Robisz przynęty to powinieneś o tym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Bez pprzesady. Szczupły Maciek o ile pamiętam ma i używa od dawna i nie narzeka.Jak łowisz 2ręczną to wyrywasz to razem z kregosłupem sandacza 50cm który to pożarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Kuba, to On znaczy sie od razu je filetuje Ciekawy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 To może ja ten ster miałem inny.Piernik wie.No pokombinuje sobie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) to ja dla odmiany zaprezentuje taką widelnice to ja dla odmiany zaprezentuje taką widelnice Edytowane 15 Listopada 2012 przez chincza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 a oto jętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 jakie ładne szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 A oto krewetka Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 a oto jętkachincza-muszka ładna-cena( 10 gr ) niewysoka tak więc zamawiam 50 sztuk pzdr-kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Kardi jak będę coś na wiosnę szykował to się zgadamy to ci coś ukrece ale nie w tej cenie prędzej wymiana Edytowane 20 Listopada 2012 przez chincza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie wiem czy byłbyś zadowolony.Moje muszki są blade,niepozorne,skąpo ubrane i przeważnie dość małe. Ludziom się raczej nie podobają Ludziom...nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) A no i cena 10gr to na haczyk nie starczy:D Edytowane 20 Listopada 2012 przez chincza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi