Bujo Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Haki fajne jednak z tego co szukałem w Polsce niedostępne a szkoda... Jak by ktoś namierzył na naszym rodzimym rynku dajcie znać na priv. Dzięki... Andrzej, Za pare tygodni bede jechal do Polandu to moge ci kupic pare paczek. Sorki nie zauwazylem wczesniej Edytowane 21 Lutego 2013 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Chętnie skorzystam jeśli to nie kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 AnchovyŁowiłeś tymi konstrukcjami ? Nie plączą się skrzydełka podczas rzutów.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Tak, już testowane, dlatego robię nowe Nie powinno się plątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Też takie robiłem ale jakoś nieszło tym rzucać; skrzydełka albo się rozpadały i plątały albo zawijały za hak podejrzewam, że używałem za miękkich syntetyków. Sytuacja poprawiła się jak od spodu dawałem sztywniejsze włosie lub syntetyk; dawało to jakby podparcie i stabilizację dla skrzydełek które nie zawijały się za hak. Loepiej też było jak dawałem hak z dłuższym trzonkiem. Podaj proszę receptury tych Anchowy. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Proszę:Hak: Partridge 1/0 (nie pamiętam modelu)Nić: Danville's 6/0 bright yellowOgonek/tułów : Fine Twist Hair Fl. Green; Supreme Hair Light Blue; Hends Fine Hair SilverOczy: 8mm silverprzód z oczami zalany klejem uv Edytowane 24 Lutego 2013 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Fajnie Gdzie brałeś Supreme Hair ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Już nie pamiętam, w Taimieniu lub FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Fajnie Gdzie brałeś Supreme Hair ?Spinnerman dla mnie muszki Boleniowe poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Spinnerman dla mnie muszki Boleniowe poproszę.Proszę bardzo Sorry za jakość zdjęć ale odkąd utopiłem lustrzankę za aparat robi telefon hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Na wiosenne wzdręgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Proszę bardzo Sorry za jakość zdjęć ale odkąd utopiłem lustrzankę za aparat robi telefon hej! O to mi chodzi jak najprostsze.Bez pawia bo i tak zaraz go nie będzie.Perła i ciemny grzbiecik.Ja nie będę miał czasu ukręcić w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Zrobię Ci pare sztuk w prezencie ...oczywiście jak wobki będą łowne hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam, Te boleniowki wygladaja ciekawie. Krecilem praktycznie takie same, na tulow uzywalem jeszcze fajniej mieszanki fleszy ( gotowej)- srebro, zloto plus fluo. Zrobilem nawet kilka dla ojca naczelnego portalu ale zapewne jeszcze ich nie zamoczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja to nie wiem czy On w ogóle chodzi na ryby, bo złapać go i skontaktować się z Nim graniczy z cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Czarna dziura tylko pochłania, nie emituje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) może łososie się skuszą shrimp tomek to wczorajsza produkcja ale ten żel trochę za gęsty do nakładania pędzelkiem przydał by się jeszcze jeden trochę bardziej płynący postaram się załatwić od mojej siostry z zakładu ) Edytowane 7 Marca 2013 przez chincza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 może łososie się skuszą shrimp tomek to wczorajsza produkcja ale ten żel trochę za gęsty do nakładania pędzelkiem przydał by się jeszcze jeden trochę bardziej płynący postaram się załatwić od mojej siostry z zakładu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 może łososie się skuszą shrimp tomek to wczorajsza produkcja ale ten żel trochę za gęsty do nakładania pędzelkiem przydał by się jeszcze jeden trochę bardziej płynący postaram się załatwić od mojej siostry z zakładu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ta po prawej fajowa, co do żelu to ciężko się zorientować jaki to jest, ale damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 zapytam siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 może łososie się skuszą shrimp tomek to wczorajsza produkcja ale ten żel trochę za gęsty do nakładania pędzelkiem przydał by się jeszcze jeden trochę bardziej płynący postaram się załatwić od mojej siostry z zakładu )skusza skusza :-D o moje sie "bija" wręcz, jak je widzą łośki. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Gdzie łowicie łososie na takie krewetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Na takie podobne łowi się w Dani w Alborgu w fiordach znajomy Duńczyk robi podobne na łososie i sea trout Edytowane 7 Marca 2013 przez chincza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 To może jakiś Whistler'ek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi