Skocz do zawartości

Nasze muchy

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Haki fajne jednak z tego co szukałem w Polsce niedostępne a szkoda... Jak by ktoś namierzył na naszym rodzimym rynku dajcie znać na priv. Dzięki...

Andrzej,

Za pare tygodni bede jechal do Polandu to moge ci kupic pare paczek. Sorki nie zauwazylem wczesniej :(

Edytowane przez Bujo

Też takie robiłem ale jakoś nieszło tym rzucać; skrzydełka albo się rozpadały i plątały albo zawijały za hak  :angry: podejrzewam, że używałem za miękkich syntetyków. Sytuacja poprawiła się jak od spodu dawałem sztywniejsze włosie lub syntetyk; dawało to jakby podparcie i stabilizację dla skrzydełek które nie zawijały się za hak. Loepiej też było jak dawałem hak z dłuższym trzonkiem. Podaj proszę receptury tych Anchowy. pzdr.

Proszę:

Hak: Partridge 1/0 (nie pamiętam modelu)

Nić: Danville's 6/0 bright yellow
Ogonek/tułów : Fine Twist Hair Fl. Green; Supreme Hair Light Blue; Hends Fine Hair Silver
Oczy: 8mm silver
przód z oczami zalany klejem uv

Edytowane przez TomCast

• 2 tygodnie później...

może łososie się skuszą  shrimp tomek to wczorajsza produkcja ale ten żel trochę za gęsty do nakładania pędzelkiem przydał by się jeszcze jeden trochę bardziej płynący postaram się załatwić od mojej siostry z zakładu :))

Edytowane przez chincza

może łososie się skuszą  shrimp tomek to wczorajsza produkcja ale ten żel trochę za gęsty do nakładania pędzelkiem przydał by się jeszcze jeden trochę bardziej płynący postaram się załatwić od mojej siostry z zakładu :))

skusza skusza :-D

o moje sie "bija" wręcz, jak je widzą łośki. POZDRAWIAM

post-51143-0-54878200-1362655799_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...