Andrzej Stanek Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Szykuj switch-a na kwiecień, muchy już masz... Możesz zrobić kilka więcej, no tak dla trzech osób łącznie z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Zobaczymy jak wyjdzie Andrzeju Nic obiecać nie mogę, chociaż same muchy zrobić jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 To może jakiś Whistler'ek Witam, te muchy maja pewnie z 20 cm dlugości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Te mają 25 i 26cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Takie Spagetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Komuś robaczka..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Fajowe te glajchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Takie się udało wyhodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jakos nie moge sie przekonac do glajch w swoim pudelku. Za bardzo kojarza mi sie z gumofilcami i klusowanymi pstragami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Michał, chcą to robię ;p Ja jeszcze na to nigdy nie łowiłem. Zresztą to moje pierwsze ukręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A tak można wykorzystać końcówki materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Cześć świry szczupakowe. Ładne muchy Tom Cast... wracam do roboty za te lata forów... teraz praca, praca... jak ktoś z Wrocka łowi szczupłe na muchę, to może się odezwać... Przepraszam za prywatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 O Krzysiek, czyż byś zaczął walczyć z esoxami bo Ci jelce wyżerają pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 To może tym razem widelnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Sprawdzimy czy szczupaki się zainteresują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zainteresowanie bedzie duze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Widzę na dwa frontypierwszy: okoń - zagryźćdrugi: cyrk przyjechał - też zagryźć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Tak, ta druga, to taki totalny kołomyj, stwierdziłem ze jeszcze czegoś takiego nie ukręciłem i można spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mam to samo: z jednej strony klasyka z drugiej strony dziwoląg :-) obie się sprawdzają kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 To jeszcze dosłownie przed startem, szczupakowa piękność Musze dokupić czerwonego grizzly, ale i taka nawet fajnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 pogoda taka, ze rzygac sie chce, plakac nie ma co bo i tak leje juz od 20 godzin, a skonczyc ma dopiero w niedziele ... wprawdzie dopiero zaczynam z muchowaniem za zebatym i szczerze mowiac, cos zbytnio zaczac nie moge ... dzis zrobilem zdjecia moich pierwszych 4 much szczupakowych i chcialbym sie z wami podzielic obrazkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 nastepne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Jak na pierwsze muchy to naprawde nie ma wstyduSzczególnie 3cia się podobaJedno, na co bym zwrócił uwagę, to budowanie "objętości" przy jednoczesnym schodzeniu z ilością użytego materiału.Wydaje się byc to sprzeczność, ale są na to dośc proste myki, wygooglaj sobie "hollow fly" i to powinno dać ideę jak się do tego zabrać można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 dzieki za wink z googlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) dobrze Kuba prawipoza tym, moje doświadczenie mówi mi że w przy sznurze 9, najepiej latają muchy które ważą nie więcej niż 2.5g.wiec polecam syntetyki. ta poniżej mimo ze objętościowo duża waży lekko ponad 2g. lata znakomicie. Uploaded with ImageShack.us ps. zębate kochają strażaki :-) pozdrówka ps2.oczy moim zdaniem nie są niezbędne.zębate tak samo dobrze biorą na muchy bez oczu. Edytowane 31 Maja 2013 przez peresada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi