teethar Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 kolego skąd sprowadzasz te odwrócone lejki z plexi? To się jakoś tak z francuskiego nazywa i daje muszce efekt kolibania jak woblerek zgadza się? Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) kolego skąd sprowadzasz te odwrócone lejki z plexi? To się jakoś tak z francuskiego nazywa i daje muszce efekt kolibania jak woblerek zgadza się? PozdrStąd najbliżej choć nie najtaniej http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/glowki-oczy-pozostale-magic-head-marc-petitjean-g6-a213-p1365-k7573.html Edytowane 16 Lutego 2015 przez Plecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Skorzystałem dokładnie z wyżej wymienionego przez kolegę Plecha źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Kiełżykowa rodzinka. Haki #10 Wizard, Pb albo gniecione albo kładziony "daszkowato". Dubbing własny w pętli. Góra folia lub folia z parówki (pomarańczowa) przewinięta żyłką. Potem szczoteczka do zębów... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Długie wieczory przy imadle i wypociny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Smakowite, zwłaszcza do czarnych mam przekonanie. Spróbuj też kiedyś maznąć koralik na czerwono, albo gotowy czerwony załóż. Taki drobny niuansik, a bywa niekiedy wybitnie skuteczny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Ogólnie robie też pomarańczowym fluo, tych z czerwonym szklanym koralikiem kiedyś narobiłem połowe jednej strony pudełka i niefortunnie zgubiłem nad rzeką smutek żal... całe pudełko nabite strimów poszło się czesać.Odnalazłem w domu fajne koraliki na dniach coś postaram sie umotać.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) A mnie coraz bardziej się chce porobić muszki, można powiedzieć, że już retro czyli szczyt szpanu i mody lat osiemdziesiątych. Przy obecnych syntetykach może kogoś zaciekawić chruścik z lotek bażanta podklejanych pończochą. Pancerne skrzydła. Parę dziwadeł wówczas się kręciło. Przy okazji mam pytanie. Polećcie niezły hak do majówki tylko... symbol i wielkość najlepiej Hends, Vizard, FD, Tiemco. Bo niestety haczyk haczykowi nierówny i jak kupuje się przez net można się naciąć. Kupiłem ostatnio 10 i... małe. Edytowane 20 Lutego 2015 przez thymalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Skrzydełko nie owija Ci się wokół łuku kolankowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Skrzydełko nie owija Ci się wokół łuku kolankowego ? A dlaczego ma się owijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 A dlaczego ma się owijać? Poniewaz duzo za dlugie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Poniewaz duzo za dlugie jest Czyli to pytanie nie do mnie... W kiełżykach nie wpadłem na dołożenie skrzydełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Ja jednak myślę, że pytanie o zwijanie dotyczyło streamerów/zonkerów Pasek skórki jest długi dla tego jest możliwość zawinięcia o kolanko haków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Też spędziłem "trochę" czasu przy imadle.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Długi - 2x długość trzonka nie zawija się...Sam wolę krótką sierść/długi pasek zamiast krótki/długa sierść.Ten drugi prędzej zawinie sierść na kolanko niż pierwszy skórkę ;-), a przy okazji długa skórka ma bardziej "migotliwą" akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 thymalus - jest i z koralikiem może na dniach pójdą na wodę pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 ooo, ja dziś też pijawkowo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik.kdp Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie szkoda Wam łowić tymi ślicznotkami? Przecież Wam to pogryzą, zniszczą, zgubią … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 No szkoda, ostatnio urwałem 4 z 6 jakie zrobiłem... a tak je wypieściłem Michał, korpusy wyszły kozacko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kochajmy muchy, tak szybko odchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam, Fajnie, ze coraz wiecej osob wkleja zdjecia swoich much @Michal P- w niektorych nimfach za nisko zszedles z korpusem, jest za blisko grotu i moze przyczyniac sie do spinania ryb chociaz same nimfy bardzo mi sie podobaja, w dobra strone nawiniety drut chociazby, takie niby male a cieszy Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nowe flashe, nowe muchy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 I jeszcze "dirty roach" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Stopa w gipsie to siedzę i motam.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzisiaj sucharki: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi