Michał Pawłowski Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) . Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Michał P. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Michale, a gdzie można kupić taką gumkę UNI-Flexx? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Każdy sklep powinien mieć ją w swojej ofercie, ale podsyłam przykładowy link:http://www.flyfishing-mart.com/sklep/pl/jedwabie-przedze-materialy-na-tulowie-uni-flexx-g6-a272-p2220-k14331.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Michale, a gdzie można kupić taką gumkę UNI-Flexx?Chciałem zadać to samo pytanie dzięki Jak wrócę z Bieszczadów to też coś ukreciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A co do mokrych bardzo ładne, ale szlak mnie trafia z tymi skrzydełkami przy march brown, ale walczę dalej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Chłopaki jako tańsza alternatywa można też skorzystać z http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5204641013wystarczy trochę poszperać a i kolorystyka czasem większa nawet :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Rewelacja! Trzeba będzie zakupić kilka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mam nadzieję że będą gryzły: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Trochę pokręciłem I coś na większe sztuki. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Plecha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Oraz coś na okonki,szczupaki i bolki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czasem też coś ustrugam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czemu oczko w płaszczyźnie pionowej? Widzę, że na shank'u, bardzo fajnie taka mucha pracuje. Seledyn to mój najlepszy kolor na zębate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie wiem, czy płaszczyzna oczka ma znaczenie czy nie Tak mi się przedłużka z drutu do woblerów sama wygła jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Znaczenia pewnie nie ma, zastanawiało mnie, czy to jakieś celowe zagranie . Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Kacper.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A wczoraj pstrążki na sucharka coś tam gryzły 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Michał, co to za haki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Akita AK831BL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Chyba całkiem zgrabnie wyszła: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) To ja coś pod okonie Zdjęcie z wody, ciut lepsze Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez TomCast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dofrunęła kolejna: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Już za chwileczkę, już za momencik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Michał to jakieś wielkie haki, raczej pod strimera. Moim zdaniem za długie skrzydełka zrobiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) To i ja pokażę co nieco, mile widziane konstruktywna krytyka i porady - bo dotychczas ilość wykonanych przeze mnie much szczupakowych to jakieś 20-25sztuk.Pierwsze co to wydaje mi się, że dałem za małe haki względem długości całkowitej przynęty - mam racje?Oczek chwilowo brak, bo kupiłem za małe i słabo to wygląda. Czekam aż dojdą większe i wtedy je podoklejam.Obecnie już niektóre muchy są po testach wodno-powietrznych i kij #8 spokojnie dawał radę Przy niektórych obawiałem się, że będą za duże. Chociaż przy tych większych objętościowo robiłem taki jakby "stelaż" z bucktaila, przez co ilość materiału nie jest jakaś ogromna ale obawa była. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Matiz992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Bucktaila dawaj na ogonie, jako podbicie, nie będzie Ci się tak materiał zawijał na hak. Przy poperze oczko haka powinno być niżej. W niektórych muchach moim zdaniem trochę za dużo materiału, ciężko będzie się nimi rzucać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dzięki za porady, na pewno się przydadzą. Staram się walczyć właśnie z ilością materiałów i wychodzi to z różnym skutkiem. Trzeba próbować i jeszcze raz próbować bo od siedzenia na tyłku jeszcze nikt się nie nauczył A mógłbyś mi polecić jakąś dobra, mocną wiodącą nić do większych much? Teraz używam 3/0 Uni ale czasami wydaje mi się zbyt delikatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi