TomCast Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ok, ale te Varivasy są spore. Też mam w pudełku mega chrusty ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jętki, wersja użytkowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Bitrut - śliczne te Twoje muchy Zrobiłem ze trzy to może się na weekendzie gdzieś wyskoczy...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Panowie a dostanę u kogoś pianki na klenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Panowie a dostanę u kogoś pianki na klenia?W księgarniach zobacz ja kupieałem pianki formatu A4 w różnych kolorach za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Panowie a dostanę u kogoś pianki na klenia?Chodzi Ci o materiał, czy gotowe muchy? Bo jak o muszki, to pisz do usera @Raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 o muchy gotowe mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 http://jerkbait.pl/user/51998-raczej/ odezwij się do tego kolegi ;-)Miał duzo róznych piankowych much w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 o muchy gotowe mi chodzi Adam, Łukasz Ci ukręci co będziesz chciał.Żuczki, koniki itd.http://www.fishing.org.pl/showthread.php?t=6433 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Bitrut - śliczne te Twoje muchy Zrobiłem ze trzy to może się na weekendzie gdzieś wyskoczy...pozdrawiam Maluszek taki przy moich Kolejna niebieska na szkiery dla jednego takiego, leciutka, same syntetyki oprocz bucktaila by to wszystko ladnie podtrzymywal. Jeszcze 3 sztuki dla kumpla i trzeba cos dla siebie ukrecic na Szwecje Bitrut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Co prawda nie muchy ale jigi Na prośbę kolegi, który tylko spinninguje, a ja połowiłem na strimerki Haki #4, waga 2,2g. Zadziory przygięte/spiłowane czy to główki bezzadziorowe, jak tak to gdzie można takie nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 wyglądają na złamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Były micro zadziory, już ich nie ma W Polsce ciężko o główki na hakach bez zadziorowych. Jedyna opcja jak ktoś sam odleje, ściągają haki zza granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Następne zamówienie, mrówki i widelnice na #20 i mrówy na #12 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 na jaką wodę te mrówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Norwegia, nocne łowienie lipieni. Takie było zamówienie i tak też zrobiłem Edytowane 3 Czerwca 2015 przez TomCast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Malusienkie te mrowy, sa bardzo skuteczne w Skandynawi ale ja lowilem na spooooro wieksze, sprawdzaja sie super na lipki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Michał, na takie miałem zamówienie. Ponoć tylko tej wielkości muchy u niego na rzece zbierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Michał, na takie miałem zamówienie. Ponoć tylko tej wielkości muchy u niego na rzece zbierają Ponoc Ludzie boja sie duzych sucharow a takie bywaja mega skuteczne, kumpel pokazal mi kiedys muche ukrecona przez Hansa van Klinkena, na skandynawie wlasnie, byla przeogromna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Mrówki do testów z innym materiałem na spodzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Body pod pianką z pawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Body pod pianką z pawia?Tak ale nie tylko Zauważyłem, że mrówka nie może idealnie pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Tym razem z serii XXL 35 cm, hak Partridge Absolute Predator #6/0 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) XXL cd. 32 cm, hak Partridge Absolute Predator #6/0 Edytowane 11 Czerwca 2015 przez TomCast 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Snake fly na niezdecydowane kropki i niewielki zonkerek na mniejsze rynienki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi