Skocz do zawartości

Nasze muchy

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

W srode bedzie sie dzialo, nimfy na polnocna Szwecje, testowane na rybach, wielu rybach, jest jeszcze jedno, jakies tam tajne pudelko ale by zobaczyc zawartosc trzeba mnie upic co jak do tej pory sie znajomym wedkarzom nie udalo, glownie prototypy do sprawdzenia plus kilka innych wzorow, w okreslonych warunkach jebitnie skutecznych   :)

post-45870-0-40100200-1435322472_thumb.jpg

post-45870-0-40147100-1435322989_thumb.jpg

Bitrut

• Like 6

Kapitalne muchy!!!

Muchy jak muchy, kapitalne jest jak masz miejsca gdzie na takie biora jeden po drugim, nie jak te zgejowane z lowisk jak San czy wiele innych gdzie zylka to 0.08 zas nimfki na hakach 20-24 :)

Mi bardziej podobaja sie te, zrobione z mysla o wielkich pstragach w wielkiej rzece gdzies w Szwecji :)

Magiczne pudelko: 

post-45870-0-16295900-1435568164_thumb.jpg

post-45870-0-10902600-1435568202_thumb.jpg

A w nim takie tam cuda, pod jedna wode, na wieczor jak ryby sa aktywne, tak wychodzi z paru lat doswiadczen :) 

post-45870-0-92065700-1435568254_thumb.jpg

post-45870-0-62369000-1435568302_thumb.jpg

Bitrut

• Like 3

Arsenał jak na pół roczną wyprawę ... a tak na prawdę jak to wygląda ... po takiej tygodniowej wyprawie jak wygląda pudełko?

Ile zajmuje Tobie zrobienie takiego arsenału?

Zajmuje dlugo, nie wiem ile, w teori zaleznie od wzoru mozna zrobic nawet do 10 sztuk na godzine, mi schodzi dluzej, robie dla siebie. zima to dobry okres dla kretacza, brak wyjsc nad wode mozna przelozyc na krecenie :) 

Zostanie tyle co nic, wkleje zdjecie pudelka jak wroce, czesc bedzie rozdana Szwedom, niech znaja laske ..... :) 

• Like 2

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Muchy jak muchy, kapitalne jest jak masz miejsca gdzie na takie biora jeden po drugim, nie jak te zgejowane z lowisk jak San czy wiele innych gdzie zylka to 0.08 zas nimfki na hakach 20-24 :)

Mi bardziej podobaja sie te, zrobione z mysla o wielkich pstragach w wielkiej rzece gdzies w Szwecji :)

Magiczne pudelko: 

attachicon.gifOrring killers.jpg

attachicon.gifOrring killers 2.jpg

A w nim takie tam cuda, pod jedna wode, na wieczor jak ryby sa aktywne, tak wychodzi z paru lat doswiadczen :)

attachicon.gifOrring killers 3.jpg

attachicon.gifOrring killers 4.jpg

Bitrut

Widzialem na zywo, ladniejsze niz na fotce .