hi tower Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Tym razem z serii XXL 35 cm, hak Partridge Absolute Predator #6/0Aż się prosi żeby dowalić oczka 12mm od PTF* zamiast JC... Fajne *https://www.facebook.com/piketerror/photos/a.665487616888744.1073741832.652193488218157/687950434642462/?type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Aż się prosi żeby dowalić oczka 12mm od PTF* zamiast JC... Fajne *https://www.facebook.com/piketerror/photos/a.665487616888744.1073741832.652193488218157/687950434642462/?type=1&theaterZa ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Za ciężkie Za ciężkie w sensie, że mucha byłaby zbyt ciężka z tymi oczami, czy powodowałyby "jigowanie" muchy? Już od dość dawna stosuje te oczy i jestem zadowolony, szczególnie w połączeniu z dobrym, elastycznym klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ja też robię duże muchy z oczami, ale założenia dla tych były inne. Mają być jak najbardziej odciążone. Dlatego hollow fly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tomek, te oczy o których napisał hajtałer są leciutkie, a przez to że wiązane, to nie trzeba im walić tony kleju by nie odpadły, ani łba żywicą zalewać.Mają prawie neutralną pływalnośc i muchy nie obciążają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 JC doskonale imituję oczy i mi to wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 W srode bedzie sie dzialo, nimfy na polnocna Szwecje, testowane na rybach, wielu rybach, jest jeszcze jedno, jakies tam tajne pudelko ale by zobaczyc zawartosc trzeba mnie upic co jak do tej pory sie znajomym wedkarzom nie udalo, glownie prototypy do sprawdzenia plus kilka innych wzorow, w okreslonych warunkach jebitnie skutecznych Bitrut 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Niezły arsenał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Arsenał jak na pół roczną wyprawę ... a tak na prawdę jak to wygląda ... po takiej tygodniowej wyprawie jak wygląda pudełko?Ile zajmuje Tobie zrobienie takiego arsenału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Michałowi długo to nie zajęło a pudełka będzie miał w połowie puste zaraz po przyjeździe do Szwecji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Kapitalne muchy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Kapitalne muchy!!! Muchy jak muchy, kapitalne jest jak masz miejsca gdzie na takie biora jeden po drugim, nie jak te zgejowane z lowisk jak San czy wiele innych gdzie zylka to 0.08 zas nimfki na hakach 20-24 Mi bardziej podobaja sie te, zrobione z mysla o wielkich pstragach w wielkiej rzece gdzies w Szwecji Magiczne pudelko: A w nim takie tam cuda, pod jedna wode, na wieczor jak ryby sa aktywne, tak wychodzi z paru lat doswiadczen Bitrut 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Arsenał jak na pół roczną wyprawę ... a tak na prawdę jak to wygląda ... po takiej tygodniowej wyprawie jak wygląda pudełko?Ile zajmuje Tobie zrobienie takiego arsenału? Zajmuje dlugo, nie wiem ile, w teori zaleznie od wzoru mozna zrobic nawet do 10 sztuk na godzine, mi schodzi dluzej, robie dla siebie. zima to dobry okres dla kretacza, brak wyjsc nad wode mozna przelozyc na krecenie Zostanie tyle co nic, wkleje zdjecie pudelka jak wroce, czesc bedzie rozdana Szwedom, niech znaja laske ..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 niech znaja laske ..... barona flyfishingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 barona flyfishingu na emigracji nie zapomnij dodac nadrabiam za tych wszystkich spietych i gotowych do skoku rodakow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Taka brygadę zwołałem na wrześniowy wyjazd na San Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez szaker 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witam jako że od niedawna zaraziłem się muszką postanowiłem coś ukręcić, są to moje pierwsze kroki więc szału nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Muchy jak muchy, kapitalne jest jak masz miejsca gdzie na takie biora jeden po drugim, nie jak te zgejowane z lowisk jak San czy wiele innych gdzie zylka to 0.08 zas nimfki na hakach 20-24 Mi bardziej podobaja sie te, zrobione z mysla o wielkich pstragach w wielkiej rzece gdzies w Szwecji Magiczne pudelko: Orring killers.jpg Orring killers 2.jpg A w nim takie tam cuda, pod jedna wode, na wieczor jak ryby sa aktywne, tak wychodzi z paru lat doswiadczen Orring killers 3.jpg Orring killers 4.jpg BitrutWidzialem na zywo, ladniejsze niz na fotce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Taka brygadę zwołałem na wrześniowy wyjazd na San Rzeźnia Coraz bardziej nakręcam się na jakiś jesienny wypad nad dobrą, lipieniową wodę. A San widzę, że darzy w tym roku pięknymi rybkami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Panowie, jak to się zwie?I jak to wagowo wychodzi np przy haku 14?Nie wiem czy nie w zły temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 to nimfa czy streamer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 "to nimfa czy streamer ?"Mormyszka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 A to moje paskudztwa na jesiennego zębatego wygląda jak wygląda 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 KwaQ pokaz lepiej nimfki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczej Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 efekty gorszej pogody za oknem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi