Skocz do zawartości

Nasze muchy

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś okonie słabo reagowały na dość stonowane kolory moich strimków to możne coś z innej beczki ;) ;) ;)

pozdro

Ktos ma moze jakis krok po kroku tej muszki i materialy zastosowane do budowy ? bede wdzieczny za wskazowki.

pozdrawiam

Nie cytujemy zdjęć

Edytowane przez Sebo0707

Jest to kanał w środku miasta.Z tyłu chaszcze,po bokach też.Do tego pionowa skarpa jakieś 3m.A w miejscu gdzie siedzą garbusy ledwo da się machnąć spinem.Jest tam tylko jedno miejsce żeby wykonać rolki ale zastawione barkami.Specjalnie na ten kanał zaopatrzyłem się w podbierak teleskopowy 3m.

Na każdej wodzie da się połowić muchą.

Pewnie że się da! Tak jak można jeździć na nartach w Dolomitach, w Tatrach a można i na górce szczęśliwickiej w Warszawie ;-) Zależy kto co lubi, czego oczekuje i na co go stać ;-)

Dziś po kilku latach przygody z muchą wiem, że nie warto zamykać się na jedną metode.

Sorry za off top.

Edytowane przez OloPe

Pewnie że się da! Tak jak można jeździć na nartach w Dolomitach, w Tatrach a można i na górce szczęśliwickiej w Warszawie ;-) Zależy kto co lubi, czego oczekuje i na co go stać ;-)

Dziś po kilku latach przygody z muchą wiem, że nie warto zamykać się na jedną metode.

Sorry za off top.

A ja doszedłem do innego wniosku, łapiąc kilka srok za ogon, w niczym nie będziesz dobry ;) Dlatego wybrałem muchę bo najbardziej mi odpowiada :)

Możesz mi zdradzić co to za piórka wplątałeś w te muszyska i gdzie można je zakupić?

Pozdrawiam

Wygląda na zwykły genetyk z koguta w kolorze grizzly.

Chyba u Bogdana Gawlika na stronie widziałem nawet luzem, za parę groszy, nie trzeba zaraz całej kapki kupować.