KwaQ Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Poważnie chcesz zobaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dziś okonie słabo reagowały na dość stonowane kolory moich strimków to możne coś z innej beczki ;) pozdro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Kolejne próby w poszukiwaniu okoniowego killera ;) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 I co sprawdzily sie powyzsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 stawiam że czarna i fioletowa beda robiły robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Patryk, w dobrym kierunku to wszystko zmierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Dziś okonie słabo reagowały na dość stonowane kolory moich strimków to możne coś z innej beczki ;) pozdroKtos ma moze jakis krok po kroku tej muszki i materialy zastosowane do budowy ? bede wdzieczny za wskazowki. pozdrawiam Nie cytujemy zdjęć Edytowane 23 Października 2015 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ktos ma moze jakis krok po kroku tej muszki i materialy zastosowane do budowy ? bede wdzieczny za wskazowki. pozdrawiam A mialem Tobie linka do niej podeslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 U mnie sprawdzają się takie wzory Te akurat na boczny trok bo łowisko kompletnie niemuchowe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Co masz na myśli pisząc nie muchowe? Na każdej wodzie da się połowić muchą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jest to kanał w środku miasta.Z tyłu chaszcze,po bokach też.Do tego pionowa skarpa jakieś 3m.A w miejscu gdzie siedzą garbusy ledwo da się machnąć spinem.Jest tam tylko jedno miejsce żeby wykonać rolki ale zastawione barkami.Specjalnie na ten kanał zaopatrzyłem się w podbierak teleskopowy 3m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 co to za materiał flashbou ?Można wiedziec gdzie kupiłes takie cienkie paseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Coś ala holographic flashabou tinsel.Kupiłem parę lat temu na ebay.co.uk zestaw do much szczupakowych.W dotyku przypomina ozdoby choinkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Coś ala holographic flashabou tinsel.Kupiłem parę lat temu na ebay.co.uk zestaw do much szczupakowych.W dotyku przypomina ozdoby choinkoweBardzo ładne te "ozdoby" i łowią bardzo ładnie ozdobione garby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Na każdej wodzie da się połowić muchą.Pewnie że się da! Tak jak można jeździć na nartach w Dolomitach, w Tatrach a można i na górce szczęśliwickiej w Warszawie ;-) Zależy kto co lubi, czego oczekuje i na co go stać ;-)Dziś po kilku latach przygody z muchą wiem, że nie warto zamykać się na jedną metode. Sorry za off top. Edytowane 25 Października 2015 przez OloPe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Pewnie że się da! Tak jak można jeździć na nartach w Dolomitach, w Tatrach a można i na górce szczęśliwickiej w Warszawie ;-) Zależy kto co lubi, czego oczekuje i na co go stać ;-)Dziś po kilku latach przygody z muchą wiem, że nie warto zamykać się na jedną metode. Sorry za off top.A ja doszedłem do innego wniosku, łapiąc kilka srok za ogon, w niczym nie będziesz dobry Dlatego wybrałem muchę bo najbardziej mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 xionic- dzięki coś pokombinuje bo mam podobny jak nie taki sam materiał,póki co, dziś pierwsze okonie złowione z premedytacją na strimki z ostatniej foty a ostatecznie najwięcej wyszło na tego z fioletem.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Gdy się uganiam za tęczakami na zaporówkach to na te zielone najczęściej okonie siadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Mi na muchowe okonie najbardziej sprawdziły się oliwkowe damsel fly z marabuta + złoty kask. Wyniki miewałem lepsze niż spinningiści na paprochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Do weekendu polatam jeszcze za garbusami, ale w weekend może za czymś grubszym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Panowie, czy zauważyliście różnicę w braniach szczupaka na muchy z oczami albo bez oczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 ja zauwazylem ze okon lepiej. reaguje na oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 ja zauwazylem ze okon lepiej. reaguje na oczy Każda ryba lepiej. Pstrąg, "głowa", sandacz, szczupak.Im większe tym lepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 A to moje paskudztwa na jesiennego zębatego wygląda jak wygląda Możesz mi zdradzić co to za piórka wplątałeś w te muszyska i gdzie można je zakupić?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Możesz mi zdradzić co to za piórka wplątałeś w te muszyska i gdzie można je zakupić?Pozdrawiam Wygląda na zwykły genetyk z koguta w kolorze grizzly.Chyba u Bogdana Gawlika na stronie widziałem nawet luzem, za parę groszy, nie trzeba zaraz całej kapki kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi