admin Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Strzał w dychę! Miały być na krótkim haku ale pojechałem do sklepiku by kupić takie i ... to były jedyne sensowne haki, które były (resztę to mikrusy). Nie planowałem na razie muszek boleniowych robić ale skoro wujek wywołał mniejsi tablicy to postanowiłem coś ukręcić. Dlatego kupiłem te haki, które mieli ale ... zmienię je po nowym roku jak dotrę do jakiegoś lepszego sklepu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1741 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Mucha nie moja, znaleziona wczoraj przy Spójni.. może znajdzie się właściciel ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Kilka boleniowych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Muszę.Muszę w tym sezonie złowić bolka na musz(k)ę. Remku, piękne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dwie muszki boleniowe. Kopia tego co mam w pudełku choć wykonana z innych materiałów (tego co miałem w pudełku). U dołu - pierwsza tego typu. U góry wyciągnięte wnioski i już poprawiona wersja. Niestety jeszcze widzę niedoskonałości i kilka rzeczy do poprawy. Przede wszystkim inny materiał. A tutaj najnowsza mucha szczupakowa (obok poprzednia - ta w kolorze makreli). Skład to big fibre w dwóch kolorach, snow runner w trzech kolorach (oliwka, zielona żarówa, żółty), bucktail i optic fibre. Sama główka wykonana przez połączenie snow runnera żółtego z optic fiber - zakręcone dubbing twisterem w pętli i nakręcone na muszkę. Nowe oczy i maska 10mm. Snow runner świetny materiał do dużych much szczupakowych - niesamowicie uniwersalny i wdzięczny. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Remek, w wawie ma być spotkanie z krętaczami. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wiem, będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Szybko Ci Remku zajęło dojście do fajnych much . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wiem, będę Kiedy i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 W programie 1 CZĘŚĆPokaz kręcenie much Prowadzony przez Instruktorów Firmy STTUFF.- muchy szczupakowe - Instruktor Grzegorz Nałęcz- muchy na klenie - instruktor Tomasz Mierzejewski - doskonałe nimfy - indtruktor Krzysztof Komoszka2 CZĘŚĆPrezentacja materiałów muchowych - najnowesze TRENDY 2016 - prowadzący Robert Zyzik 3 CZĘŚĆKonkursy z nagrodami W katerori - PoczatkujacyW kategorii - zawansowani W kategori - profesjonaliściZapraszamy na pierwszy w POLSCE taki EVENT Nie może Cie tam ZABRAKNAĆ !!!!!!!!!!!!Zaproś znajomych, kolegó, rodzine Wszyscy mile widzani (Y) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 12484821_967461926661983_2013116021068391312_o.jpg Nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) @tomcast bedzie prowadzil zajecia - jak milo Jego streamery dzialaja na Solinie na klenie, wiec chyba jest w prawidlowym dziale Tomek robi swietne muchy. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez ictus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki Pawle, bardzo mi miło czytać te słowa Tym razem będzie coś z mokrych, sprawdziły się na nizinnych rzekach, w tym i na Wiśle. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Remku, te boleniówki na korkach są super, oj będą je gryźć, dobra robota, muszę coś takiego też umotać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Remku, te boleniówki na korkach są super, oj będą je gryźć, dobra robota, muszę coś takiego też umotać Miło mi to słyszeć. Nie mogę już doczekać się kolejnej sesji przy imadełku ... ale to dopiero za jakiś czas bo teraz dużo obowiązków - teraz na liście szczupakowe. Jeszcze mam w głowie kilka różnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Pattergisen... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dopiero raczkuję w wiązaniu much, dlatego proszę o wyrozumiałość Wszelkie uwagi i rady przyjmę na klatę Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof23 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jeszcze kilka sztuk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Fajna ta szczupakowa ... owca islandzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dopiero raczkuję w wiązaniu much, dlatego proszę o wyrozumiałość Wszelkie uwagi i rady przyjmę na klatę Pozdrawiam, Marcin Bardzo dobra mucha na poczatek. Wyglada jak kopia jednej z moich pierwszych much. Teraz daje mniejsze kolnierzyki ale tylko, zeby proporcje wygladaly lepiej. Rybom to zupelnie nie przeszkadza. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof23 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jeszcze ciepłe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 miś uszatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jeszcze kilka sztukSnow runner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Rośnie "Mały Krętacz"... Edytowane 8 Stycznia 2016 przez hi tower 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 @hi tower Zdradzisz jak te krewetki sprawdzaja sie na pstragi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi