TomCast Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wszyscy jadą z dużym kalibrem to ja znów klasyka w innej tonacji ;P 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ciekawie wygląda ta czerwona główka Co to za hak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Mokre muszki to sama przyjemność kręcenia i ślicznie wyglądają w pudełku. Ja na razie muszę skończyć seta na słone trocie do Danii i siadam do treningów do Supraśla żeby wstydu nie było. A w między czasie pijawki, pijawki i pijawki bo sporo tego na drzewach zostawiam . Ale przyjdzie czas i na mokrasy i jazio-klenie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 cześć fajne muszki, możesz zrobić lepsze zdjęcie mokrej z piątego rzędu od góry z prawej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ciekawie wygląda ta czerwona główka Co to za hak?Hanak 260BL #12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) cześć fajne muszki, możesz zrobić lepsze zdjęcie mokrej z piątego rzędu od góry z prawej strony? chodzi o "Alevin"?http://www.mojoflies.com/MuskegonRiver-134.jpgpostaram się wieczorem cyknąć fotę Edytowane 25 Stycznia 2016 przez hi tower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 tak zgadza się, dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Podobno absolutny kiler w okresie wylęgu S. trutta trochę zaciapana superglutem bo nie chciało się epoxy rozrobić... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Był dziś wariant, teraz klasyka sama w sobie. March Brown na skróconym haku Daiichi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 To ja trochę z innej beczki jutro tubki a na mokrasy to przyjdzie faza około marca pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Red Baron ... Trochę więcej tutaj: http://jerkbait.pl/blog/3/entry-383-pike-fly-wyzwanie-pi%C4%99ciodniowe/ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tym razem coś pod klenia i pstrąga. Remek podglądaj i kopiuj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tomku, już niebawem. Jeszcze mam kilka rzeczy do załatwienia ... i zaczynam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Dawno nie robiłem, proporcji na pewno nie zachowałem, zapewne za dużo "towaru" wszelkie uwagi krytyki biorę na klatkę pozdro Edytowane 28 Stycznia 2016 przez KwaQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) KwaQ z czego robiłeś wypełnienie przed cone head'em w tej na dole? Królik z zonkera? Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Tak, dokładnie, może nie królik ale jakiś futrzak - zonkerek, nie wiedziałem jak wyjdzie z sarny czy nie będą za długie i zapodałem z zonkera w twistera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Chyba coś ala piżmak lub coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 My też kręcimy, jeszcze trochę i ruszamy... duża fota:http://i1378.photobucket.com/albums/ah112/agencjafolder/lajzur-3_zpsdw1lmeru.jpg~original 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jędruś......., a może z naszych uśmiechniętych mordek wyszłyby fajne główki do zonkerów........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Świetny ślajzur nabrałem inspiracji na dzisiejszy wieczór )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jędruś......., a może z naszych uśmiechniętych mordek wyszłyby fajne główki do zonkerów........ Postaram się Twoją wmontować do zonkera którego dzisiaj zaczynam kręcić. Pilzner schłodzony, jest wena, będą sierściuchy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 No i posiedzenie wypaliło dzięki za inspiracje )) na jutro jestem przygotowany pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Chybiło Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) "Niekoszerne" nimfy nie tylko na wiosnę: Edytowane 1 Lutego 2016 przez Piotr Chybiło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Chybiło Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Prosty i skuteczny "domek": 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 "Niekoszerne" nimfy nie tylko na wiosnę:To że "niekoszerne" to się zgodzę, ale przynajmniej ładne Swoją droga bardzo lubię oglądać Twoje muchy Piotrze, nawet kilka razy zainspirowany fotkami z FFF porobiłem takie realistyczne jętki i widelnice. Niestety moje pomorskie ryby to zupełne bezguścia i wolą zwykłe gluty i farfocle. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi