Andrzej Stanek Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 cd duża fotahttp://i1378.photobucket.com/albums/ah112/agencjafolder/Zonker-2-int_zpsqfc3r1ng.jpg~original 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Andrzeju jakim obiektywem robisz tak zacne fotografie swoich much? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 NIKKOR 105 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 TO jest naturalny materiał muchowy-od 9minuty 17sekundyhttps://www.youtube.com/watch?v=9W9iSuYokdQ Marian. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Jako, że w tamtym roku wciągnąłem się w kleniowanie muchówką Wczoraj zawitała do mnie paczka ze sprzętem do kręcenia i tak zacząłem 3 godziny zeszło mi ogarnięcie finischera I ukleciłem takie oski własny projekt http://ifotos.pl/zobacz/WP2016021_seexhsp.jpghttp://ifotos.pl/zobacz/WP2016021_seexhsw.jpghttp://ifotos.pl/zobacz/WP2016021_seexhsq.jpghttp://ifotos.pl/zobacz/WP2016021_seexhan.jpg może bardiziej to szerszonki Edytowane 12 Lutego 2016 przez Wonsz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Zaczynam uzupełniać pudełka. Robi się ciepło, mój czas na pstrąga się zaczyna Brązka z zieloną główką dociążona jeszcze lametą, na większe dołki. I jedna z nowości na ten sezon, na razie nie zdradzę z czego. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jako, że nasz nieformalny klub "50 Plus" w zaciszu Jerka pracuje intensywnie, czasami coś wypłynie na otwarte wody. Tym razem ślajzurek dedykowany Robertowi. W ten sposób uczymy się wzajemnie z pożytkiem dla naszych muchowych pudeł, pęcznieją... duża fotahttp://i1378.photobucket.com/albums/ah112/agencjafolder/Zonker-4-a_zpsbkao0ssi.jpg~original 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Pierwszy kiełżyk Edytowane 13 Lutego 2016 przez Wonsz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Drugi z innym dubingiem Edytowane 13 Lutego 2016 przez Wonsz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Zmniejsz ilość dubbingu przynajmniej o połowę w kiełżach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Dobra dzięki Edytowane 13 Lutego 2016 przez Wonsz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Te nimfki z dużymi, kolorowymi łbami, pokazane przez Tomka M są szpetne diabelsko.Ale będą na pewno skuteczne, tu wątpliwości nie mam. Są wyposażone we wszystko, co jest potrzebne, i co ważne, nie za bogato opierzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Pstrągowo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Bardzo ładne Tomku. Możesz napisać: - jakie to haczyki - jakie główki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Haki Varivas streamer 2500 #6, główki wolframowe 4mm i 4,5mm , zonker z piżmaka czarny i naturalny Edytowane 14 Lutego 2016 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zabawy z pianką - cykady: W poszukiwaniu "idealnej" osy: Która lepsza? Mi chyba jednak się lepiej widzi ta z jeżynką z koguta... klenie latem to zweryfikują 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Adam, schodzisz na łuk kolankowy z tym kiełżem. Zaczynaj tak jak narysowałem na Twoim zdjęciu. Poza tym spróbuj użyć żyłki np. 0,10-0,12 zamiast tego grubego druty. I jeszcze ujmij materiału. Główka zdecydowanie za dużą. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Tomek.M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Adam, na szybko, dwa kolory dubbingu. Jeden bardziej wygrzbiecony. Staraj się mniej więcej tak to odwzorować. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Tomek.M 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Ja również podłubałem trochę w piance i nie tylko. Edytowane 14 Lutego 2016 przez undre 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Mega te kiełże Tomek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 To jeszcze dwa haki Hanak 300BL #10 i Hends 500BL #12 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Tomku a mógłbyś opisać składniki recepty? Mnie interesują te paprochy pod pokrywą. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 To moja mieszanka Remku. Jest lis, kret, cdc i trochę foki ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 "To moja mieszanka Remku. Jest lis, kret, cdc i trochę foki" ;P Zawsze to co wpada do "śmietnika" (ścinki) jest najlepszą mieszanką kolorystyczną na nimfy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja robię swoje, ale masz racje, można użyć ścinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi