marckus Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Dzisiejsze próby na haczykach #14, mam nadzieję, że lepsze... ocenę zostawiam Wam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Marcin, już lepiej. Pamiętaj też, żeby dawać cdc też na pochewkę, bo samo skrzydło nie zawsze da rade utrzymać muchę na powierzchni Ale progres bardzo widoczny Edytowane 23 Marca 2016 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Moje pierwsze streamery. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 smakowite, hak to #8 czy #6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Haki #4 i #6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jak na pierwsze streamery to bardzo dobra robota. Niczego im nie brakuje. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Adams na haku #16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jętka. Nie March Brown ale równie marcowa na czternastce 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 haczyk #14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Janowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 12642469_951650608246833_7126128568519931332_n (2).jpg-------------------Świetne "irokezo-pingpongi". Opisz materiały bo jak pływają jak pingpongi to na pewno wielu będzie chciało je kserować. Skrzydła-sierść sarny. Odwłok? CDC czy Polipropylen? Dubbing CDC zmieszany z sierścią "futrzaka"? Czy sam dubbing futrzaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Janowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Witaj,Autorem tych chruścików jest Andrzej Basiński. Zwróciłem się do niego z prośbą, o podanie materiałów z jakich są wykonane.Pozdrawiam,Włodek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja już mogę napisać że skrzydło to CDC ;P Nie wiem czego użył na korpus, bo kiepskie zdjęcie. Sam używam różnego rodzaju mieszanek dubbingów, czasem pomieszanych z CDC.Tu masz mojego, ja nie używam sarny na górę w takim wykonaniu chrusta. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Janowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 -------------------Świetne "irokezo-pingpongi". Opisz materiały bo jak pływają jak pingpongi to na pewno wielu będzie chciało je kserować. Skrzydła-sierść sarny. Odwłok? CDC czy Polipropylen? Dubbing CDC zmieszany z sierścią "futrzaka"? Czy sam dubbing futrzaka? Skrzydełka: cdc i sarna. Tułów i jeżynka: dubbing zając+królik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Janowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja już mogę napisać że skrzydło to CDC ;P Nie wiem czego użył na korpus, bo kiepskie zdjęcie. Sam używam różnego rodzaju mieszanek dubbingów, czasem pomieszanych z CDC.Tu masz mojego, ja nie używam sarny na górę w takim wykonaniu chrusta. Bardzo ładny chruścik. No i zdjęcie. Bardzo "poglądowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja już mogę napisać że skrzydło to CDC ;P Nie wiem czego użył na korpus, bo kiepskie zdjęcie. Sam używam różnego rodzaju mieszanek dubbingów, czasem pomieszanych z CDC.Tu masz mojego, ja nie używam sarny na górę w takim wykonaniu chrusta.-------------Bo twoje nie są na pstrągi a na lipasy. Żartuję oczywiście choć wiem że "duuuuużoooo" mięsa na dużym haku (nawet #8-6) wabi naprawdę grubasy ... pstrągi. Sierść sarny jest w takich "motylach" plusem. Ja nawet, w imitacjach teraz płynącej jętki "marcowej" (na Sanie czarna) aby uniknąć brań lipieni używam tak dużych haków i skrzydeł z ciemnej sierści sarny. Jak w tego tupu imitacji robisz takie skrzydełko? Pewnie ważny jest rownież rozmiar (duży) użytych piór CDC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Staram się kupować dobre CDC, a że nie jest tanie to dobieram piórka do wielkości muchy. A ze ścinek, po oskubaniu mam fajny dubbing Sarnę daje w takim wzorze. A tu masz step ja zrobić tą co wstawiłem wyżej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Co myślicie o takich muchach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Co myślicie o takich muchach?NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!Daj ostrzejsze foto z fokusem na muchę.Na 1 rzut wygląda na ciężką jak na suchara.Spróbuj tego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To nie suchar, to troszkę na wzór Caddis Pupa by Davie McPhail. Co do zdjęć to mam tylko telefon i wychodzą straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zamiast kaczki użyj promieni bazanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Tam nie bażant potrzebny ale kuropatwa ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mówiłem o czułkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Ale ta mucha jest bez czułek, po prostu ich nie zrobił. Najlepsze czułki są z mallarda No może nie najlepsze ale fajnie wychodzą ;D Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi