Alek_Art. Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mam i mniejsze, do 15 cm Ale duże, powyżej 18 cm, jakoś tak u mnie w pudełku nigdy nie gościły.... No to teraz mam U mnie w zeszłym sezonie fajnie biły rybki w strimki 15 - 17 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Długo zastanawiałem się czy wrzucić zdjęcie, czy też nie, ale do odważnych świat należy Wrzucam zdjęcie, czegoś co mogę nazwać, chyba muchą zombi Krytykę przyjmę na klatę.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Widzę Marcinie że rzuciłeś sie na otwartą wodę ;)Nie dawaj na skrzydła dubbingu ;P Daj go pod spód. Materiał na skrzydełka można kupić, ale ja od tego odchodzę bo skręca przypon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Widzę Marcinie że rzuciłeś sie na otwartą wodę ;)Nie dawaj na skrzydła dubbingu ;P Daj go pod spód. Materiał na skrzydełka można kupić, ale ja od tego odchodzę bo skręca przypon. Tomek, chyba trochę mnie poniosło A coś dawać na skrzydełka, czy nic nie dawać? Czy zamiast dubbingu dać jeżynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Czułki przeszkadzają wiązać muchę. Do foto wygląd fajny ale nie praktyczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Nie dawać, sam tułów żrób np. z dubbingu cdc i to wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Marcin, nie przeszkadzają, ale skręcają przypon Takimi muchami rzuca się blisko i raczej stosuje grubszy przypon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaaaal Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Jaka to zimowa sierść sarny? kupiłem dzisiaj coś takiego i przy okazji zmierzyłem się pierwszy raz z goddard-em i streaking caddis-em. nie było łatwo i niewiem czy na początek nie będzie lepiej zrobić większego muddlera i poćwiczyć robienie główki Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Fajne, w ciul lepsze niż moje Chrust jest czarny brązowy brunatny Było wziąć jedną skórę ciemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jaka to zimowa sierść sarny? kupiłem dzisiaj coś takiego dokładnie takżeby zmieścić więcej porcji sarny proponuję dopychanie za każdym razem długopisem bez wkładu, strzyżenie lepiej zacząć od tyłu w kierunku główki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 "dokładnie takżeby zmieścić więcej porcji sarny proponuję dopychanie za każdym razem długopisem bez wkładu, strzyżenie lepiej zacząć od tyłu w kierunku główki" -----------Ooooo, to, toooo!!!!! I wychodzi wtedy fajny, pływający "koreczek". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 @michaaaalW Twoim Goddard Caddis tam gdzie jest jeżynka powinna byc jeszcze sierść. Tam gdzie czerwona główka-jeżynka. Poza tym prawie OK. Zagęszczaj jak pisał niżej kolega. Wiesz jak na te muchy żre!!!!! Jedne z najlepszych na sezon letnio-wczesno jesienny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Goddarda nie tniemy na okrągło. Powinien być prawie trójkąt Od spodu na płask. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tomek dobrze gada.suchar od spodu cięty na płask zaraz pod hakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Master, na 8kach robię pod klenia, trochę większa pływalność a klenie i tak sobie poradzą Te jasne na próbę zrobiłem ale jak mówisz że skuteczne to dorobię jeszcze parę w ciemno dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 KwaQ Jakbyś wybierał się na San to size #14-12 w tym jasnym kolorze pomarańczu.Sporadycznie możesz niedosuszoną #10 próbować, imitując po południu wylinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Przynęta z cyklu "kołnierz dobry na wszystko" hehe podpatrzyłem u kolegów i też poszperałem za starym kołnierzem i faktycznie okazał się skuteczny.W odcieniach szarości po zmoczeniu wygląda tak.pozdro 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Bardzo ciekawe wiązanie muchy KwaQ-u. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dziś tak trochę chruścikowo. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Taka trochę "anorektyczna". Na jakim haku?Jeżeli na #16-18 to jej "szczupłość" zrozumiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 #14 Varivasa 2120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Dzisiejsze "wariacje" na haczykach #14... Edytowane 3 Maja 2016 przez marckus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Druga niestety nie będzie pływać. Na pierwszej za bogato i chaotycznie skrzydełka, na drugiej za gruby tułowik. No i ten brak jeżynki przy takim skrzydełku. Nie popływa długo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Druga niestety nie będzie pływać. Na pierwszej za bogato i chaotycznie skrzydełka, na drugiej za gruby tułowik. No i ten brak jeżynki przy takim skrzydełku. Nie popływa długo. Dzięki, się poprawi i może będzie dobrze Edytowane 5 Maja 2016 przez marckus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 ciekawy portfel z klasycznymi wzoramihttp://www.ebay.co.uk/itm/VINTAGE-LEATHER-TROUT-FLY-CAST-WALLET-PARCHMENT-LEAVES-30-FLIES-TO-GUT-FISHING-/231929483338?hash=item360013104a:g:qUkAAOSwIjNXJQIs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi