ezehiel Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Niezła pracownia.A dzie kot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Niezła pracownia.A dzie kot? a śpi w śmietniczce ;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Witam.Pochwalę się najpiekniejszymi muchami na świecie.Pierwsze w życiu siedzenie przy imadle pewnego 11-to latka skończyło się w taki oto owocny sposób.Przy okazji powstał dylemat czy mają trafić "do gabloty i na ścianę", czy zaryzykować ich stratę w wodzie ...I podziękowania dla: https://www.facebook.com/bialaprzemsza/Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Przy okazji powstał dylemat czy mają trafić "do gabloty i na ścianę", czy zaryzykować ich stratę w wodzie ...Zdecydowanie do gabloty . A to mój żuczek w trzech odsłonach.Jeden z forumowych kolegów zasugerował , że kręciłem go w psychodelicznym stanie . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ale chodziło o stan ducha i to w przenośni a nie fizyczny ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Po tych Muchach co pokazuje Michal, to naprawdę trzeba w kategorii żartu pokazywać swoje twory.Jak zawsze, lepiej znać swoje miejsce w szeregu niz w zime w trampkach chodzic.Ale do rzeczy.Kupilem slowenskie haki i z mysla o nowym roku zaczynam je wkładać w szczeki imadla...Pierwsze efekty ponizej : Taki radosny wiosenny pstrazek i klasyczna biała rybka z czarnymi akcentami.Ponadczasowy klasyk na moich wodach. Haki opisane 1/0 ale nie wiem co to za numeracja , moze obuwnicza ?Rozmiarowo to jakies 5/0 ... Edytowane 19 Listopada 2016 przez Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Bez przesady, to nic specjalnego , zwykłe muchyFajnie, że każdy w tym miejscu może podzielić się swoimi tworami. (Ja bym napisał produktami, ale zaraz jakiś szaleniec zlinczuje mnie za marketing) ;-)Tak więc,nie ma co się oglądać na kogoś, trzeba się cieszyć z własnej twórczości i możliwości w danym momencie.Pewne rzeczy przychodzą z czasem, jak to wżyciu.pzdr Edytowane 19 Listopada 2016 przez MichałZ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Michał, jaki marketing?Kawał wspaniałej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Bez przesady, to nic specjalnego , zwykłe muchyFajnie, że każdy w tym miejscu może podzielić się swoimi tworami. (Ja bym napisał produktami, ale zaraz jakiś szaleniec zlinczuje mnie za marketing) ;-)Tak więc,nie ma co się oglądać na kogoś, trzeba się cieszyć z własnej twórczości i możliwości w danym momencie.Pewne rzeczy przychodzą z czasem, jak to wżyciu.pzdrNajważniejsze ze moje pstrągi nie oglądają tego watku i nie czekają na Twoje kaski tylko zabijaja moje twory Większego uznania nie potrzebuje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) "Bez przesady, to nic specjalnego , zwykłe muchyFajnie, że każdy w tym miejscu może podzielić się swoimi tworami. (Ja bym napisał produktami, ale zaraz jakiś szaleniec zlinczuje mnie za marketing) ;-)Tak więc,nie ma co się oglądać na kogoś, trzeba się cieszyć z własnej twórczości i możliwości w danym momencie.Pewne rzeczy przychodzą z czasem, jak to wżyciu.pzdrMichał." Nie bądź taki skromny. To twoje paluszki takie sprawne? _________ "Najważniejsze ze moje pstrągi nie oglądają tego watku i nie czekają na Twoje kaski tylko zabijaja moje twory Większego uznania nie potrzebuje" I tego ci zazdroszczę. Właśnie tych dzikich, pięknych ryb. _______ Edytowane 19 Listopada 2016 przez trout master 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Michał." Nie bądź taki skromny. To twoje paluszki takie sprawne? Nieee, zlecam robotę w Nairobi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 a wrzucę ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Steelheadowe streamerki, takie tam zonkerki, hej! :ph34r: :ph34r: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 jakiś emerger caddis 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Okonki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 OkonkiBardziej majowe strzeble, ale nie będę się upierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Bardziej majowe strzeble, ale nie będę się upierał Tam, gdzie na nie łowię strzebli nie uświadczy, za to okoni jest w brud i te są ochoczo zjadane przez pstrągi.Z założenia mają to być okonki, ale jeśli komuś pasuje majowa strzebla to nie będę się spierał.Poza tym przy strzebli dałbym inne oko i jaśniejsze skrzydło Edytowane 22 Listopada 2016 przez MichałZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 majowy buzzer :-) zalany UV DC Diamond Fine na haku Hanak 310 w rozmiarze 12 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Czym nakladasz lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Czym nakladasz lakier? igłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 OkonkiJakiej wielkosci / długości taki okon ?I na jakim haku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 #4/#6 long zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Jakiej wielkosci / długości taki okon ?I na jakim haku ? Hak Varivas 2500V-SE 3xlongJeden z fajniejszych haków streamerowych jaki miałem w łapachMuchy mają około 7cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Michał, małe sprostowanie:Streamer 3x Heavy, long tapered V-CUT point. Standard streamer with a straight-eye for surface streamer applications.To dane z oficjalnego katalogu Varivasa.3X dotyczy "heavy" czyli gruby cięzki hakLong jest tylko Long, czyli trzonek +/- 50% dłuższy od Standard.Hak 3XLong byłby duuuzo dłuższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi