live4flyfishing Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Powoli zaczynamy przygotowania na dwa tegoroczne Fly Fairy w Londynie i w Elverum.Pierwsza seria czhech nymphs jest już gotowa.Nimfy zawiązane na hakach Akita 755 w rozmiarach 10 i 12. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Tak mnie naszło aby wczoraj siąść i uzupełnić pudełka ;-) udało się ale dzisiaj był u mnie kolega i muszę uzupełniać od nowa dobrze, że choć fotki udał się zrobić 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Nimfy, Michał, bardzo fajne, naprawdę mi się bardzo podobają.Tak właśnie ma wyglądać łowna nimfa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ryszardzie, dziękuję w swoim i mojej Magdalenki imieniu, wszak to z jej imadła spadł ten wzór, który kiedyś ja popełniłem ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Trochę pianki. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Haczyk: TMC 100 #12Nić: czarnaTułów: BQ-39 od HendsaOgonek: kogut dark dunJeżynka: oliwkowy kogut grizzlySkrzydła: cielak dun 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Takie cuś 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nie chce zakłócać naszych wywodów, jedynie podzielić się chcę http://www.charliesflyboxinc.com/flybox/index.cfm Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 I kolejna seria zonkerów poleciał :-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Te brązowe to z wiewiórki ? (czyli z sosnowego squrwiela ) pine sguirrel https://www.youtube.com/results?search_query=pine+squirrel+patern Edytowane 14 Lutego 2017 przez janusz.walaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dokładnie te brązowe to wiewiórka muszę dokupić bo kończą się a zapotrzebowanie duże, bardzo lubię ten materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Róż z czernią piękny. Masz foto na mokro? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 dzieki, nie mam ale zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 W ramach dbalosci o populacje rybna rzek w tym sezonie poszedlem w kierunku przynet bez hakow.Po prostu licze tylko kontakty (ataki) w przynete.Swietna sprawa Taki rybopodobny twor na koncowke dnia. Skrzacy sie palmer szenila i blyskajacy biela. Dlugosc wabika (pstragowa). Czyli od oczka do konca pior jakies 14 cm. Korzystajac z mozliwosci dziekuje doswiadczonym Kolegom za rady a @Szpiegowi za wsparcie warsztatowe . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 @guzuJedna uwaga, flash i biały materiał za równo upitoliłeś.Tak trochę od linijki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 @guzuJedna uwaga, flash i biały materiał za równo upitoliłeś.Tak trochę od linijki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zwykle nie tne, zostawiam jak jest. Ale ta palmer szenila dluugasna byla i wygladala jak kaptur mnicha ... wiec postanowilem przyciac.I wyszlo tak wlasnie upitolone.Nastepnym razem wiecej taktu wloze w ciecie .Obiecuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Tu nie takt chodzi a raczej o dysharmonię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Strimki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Undre co to za imadło? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Bardzo mocno podejrzewam, że imadło takie jak w linku http://kozielfishing.com/en/vises.html porządny polski wyrób Edytowane 15 Lutego 2017 przez janusz.walaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Kolejna seria tym razem puchowce, a końca nie widać :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 takie tam zielone robaczki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 taka tam ławica narybku 5cm... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi