Guzu Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Sie temat spotkania skonkretyzowal https://m.facebook.com/events/311715342564163?acontext=%7B"ref"%3A"3"%2C"action_history"%3A"null"%7D&aref=3 Osobiście będę od 11 Do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Tu się nie ma co śmiać to jest nowy wzór (powinienem napisać wzur) damsel nymph fireman's pattern a tu poniżej "kretacz" podczas słusznego odpoczynku po robocie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Przepraszam że pytam, to Ty Janusz ukręciłeś taka słodką nimfkę ? Poniosło mnie chyba. Edytowane 24 Lutego 2017 przez Hansolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Jeśli masz na myśli tą nimfkę w strażackiej czapce, to nie jest mojego autorstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Koniec lutego , to najwyższy czas żeby rozebrać choinkę. Hak trzeba było jakoś wykorzystać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Fajne te kleniowce, z czego nóżki? Oto Klinkhamer na haku 16, body z antron sparkle dubbing w kolorze golden olive.Uni Flex. Udre swiss straw? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Kolejne kiełżyki gotowe. Tym razem takie Vahowe na lato.Haczyk Hanak 390, rozmiar 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Kolejne kiełżyki gotowe. Tym razem takie Vahowe na lato.Haczyk Hanak 390, rozmiar 14 Michał , ten perłowy kolor pod pochewką , to jak uzyskujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) MichałZ poprostu zajeb....ste te kiełżyki kiedyś też się nauczę choć pewnie jeszcze duużo wody upłynie w Dunajcu Edytowane 24 Lutego 2017 przez fOkUsSsS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Michał , ten perłowy kolor pod pochewką , to jak uzyskujesz?To chyba kolor pochewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Piotrek, shellback z Hendsa i na to właściwa pochewka.Foki dosłownie szczypta, tak żeby przebijały żeberka z ołowiu.Po namoczeniu wygląda to bardzo smakowicie ;-)Jarek, dziękujęZa kilka dni pokażę wersję oliwkową i może rudą z pochewką z materiału o nazwie UV Cheewee skin.Efekt bardzo zbliżony do zaprezentowanego powyżej a roboty o połowę mniej Edytowane 24 Lutego 2017 przez MichałZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Może Michale podpowiedz kolegom jak uzyskać tak płaski kształt. Sposobów jest kilka, lameta owinięta i ściśnięta bocznie albo lameta płasko kładziona na trzonku w kilku coraz krótszych kawałkach, a widziałem też docinany ołów. Jak ty to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 MAteriał na pochewkę zapewne Flashback lub inny podobny pod inna nazwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Kształt formuję nawijając okrągłą lametę ołowianą, a na to dowiązuję kawałek podobnej lamety o grubszej średnicy, aby uzyskać odpowiedni garbik. Potem szczypce, fajeczka, papryka, i nad wodę ;-) Tutaj moja fantastyczna produkcja z kiełżem w roli głównej ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Panowie pomóżcie. Tak się pakowałem na wyjazd do Polski na weekend że zapomniałem spakować szelak a cholera pogoda nie zachęca do ćwiczenia rzutów więc chciałem coś pokręcić. Pytanie czym go na szybko zastąpić? Jakiś super glue? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 A ja sobie takie brązki ukręciłem Ps. Mile widziane uwagi (co do poprawy). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Panowie pomóżcie. Tak się pakowałem na wyjazd do Polski na weekend że zapomniałem spakować szelak a cholera pogoda nie zachęca do ćwiczenia rzutów więc chciałem coś pokręcić. Pytanie czym go na szybko zastąpić? Jakiś super glue?Lakier do paznokci ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Bezbarwny lakier do paznokci możesz kobicie podprowadzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Panowie pomóżcie. Tak się pakowałem na wyjazd do Polski na weekend że zapomniałem spakować szelak a cholera pogoda nie zachęca do ćwiczenia rzutów więc chciałem coś pokręcić. Pytanie czym go na szybko zastąpić? Jakiś super glue? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Dzięki. Żona nie ma takiego ale podjadę jutro do jakiejś drogerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) A ja sobie takie brązki ukręciłem Ps. Mile widziane uwagi (co do poprawy). Mnie brązka bez jeżynki zawodzi. No ale może tylko ja tak mam i na innych wodach się sprawdzają. Dzięki. Żona nie ma takiego ale podjadę jutro do jakiejś drogerii. Zawsze można zmienić No ale chyba jednak podjechać do tej drogerii będzie prościej. Edytowane 24 Lutego 2017 przez siatkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Mnie brązka bez jeżynki zawodzi. No ale może tylko ja tak mam i na innych wodach się sprawdzają. W takim razie jutro zrobie z jeżynką i będę miał takie i takie Zawsze można zmienić.No ale chyba jednak podjechać do tej drogerii będzie prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Mnie brązka bez jeżynki zawodzi. No ale może tylko ja tak mam i na innych wodach się sprawdzają. W takim razie jutro zrobię z jeżynką i będęmiał takie i takie Edytowane 24 Lutego 2017 przez fOkUsSsS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Hmm coś popier...em sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 A ja sobie takie brązki ukręciłem Ps. Mile widziane uwagi (co do poprawy).Dodaj czerwony akcent w dupie lub na kołnierzu używając koniecznie nici Glo-Brite nr 4Ogonek w tej nimfie nie musi być taki długi.Po tych zabiegach Twoja nimfa stanie się o jakieś 39,5% bardziej atrakcyjna dla ryb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi