fOkUsSsS Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Dodaj czerwony akcent w dupie lub na kołnierzu używając koniecznie nici Glo-Brite nr 4Ogonek w tej nimfie nie musi być taki długi.Po tych zabiegach Twoja nimfa stanie się o jakieś 39,5% bardziej atrakcyjna dla rybPoprawię, choć tej nici polecanej przez Ciebie nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Znajdziesz ją w dobrych sklepach z materiałami.Ja nie żartuję, kup sobie taką nitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 ok poszukam na necie bo w moim Tarnowie nic nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 W linku masz takie nici http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/jedwabie-przedze-materialy-na-tulowie-glo-bright-floss-g6-a213-p1368-k11257.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Dzięki już znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Panowie pomóżcie. Tak się pakowałem na wyjazd do Polski na weekend że zapomniałem spakować szelak a cholera pogoda nie zachęca do ćwiczenia rzutów więc chciałem coś pokręcić. Pytanie czym go na szybko zastąpić? Jakiś super glue?Sally Hansen Hard as Nails, kup w Rossmanie i zapomnij o szelaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Dodaj czerwony akcent w dupie lub na kołnierzu używając koniecznie nici Glo-Brite nr 4Ogonek w tej nimfie nie musi być taki długi.Po tych zabiegach Twoja nimfa stanie się o jakieś 39,5% bardziej atrakcyjna dla ryb Dokładnie 39,5% ? Po takiej dokładnej rekomendacji , to na 99,5% zaraz wszystko zostanie wykupione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dzięki już znalazłem Jeśli chodzi o sklep z materiałami muchowymi w Tarnowie sprawdź na Przemysłowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Remont :/ a z teszta tam mało co mają :/ tylko podstawowa rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Gdzie na Przemyslowej maja sklep z materialami muchowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Chyba chodzi o Trapera. To ten myśliwsko wędkarski który za starych lat był na ul. Wałowej. Najbliżej to chyba Vision w Krakowie, tam wybór już zdecydowanie większy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Albo Głowatka w Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dokładnie 39,5% ? Po takiej dokładnej rekomendacji , to na 99,5% zaraz wszystko zostanie wykupione. Prawda, powinienem być bardziej dokładny. 39,54%. Tyle mi wyszło dzisiaj, ale to pewnie dlatego, że gęstość powietrza i wiatr się zmieniły.A niech wykupują i cieszą się ze złowionych ryb, ja swoje zapasy już poczyniłem ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Paweł,lakier jest za gęsty,bedziesz miał główki jak u ???? lepszy jakiś glu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Wystarczy kupić zmywacz i dopasować sobie konsystencję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Wystarczy kupić zmywacz i dopasować sobie konsystencję Dokładnie Lub zwykły aceton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Mam dwie butelki tego lakieru, jeden zgęstniał po roku, ale to chyba logiczne.Działa niemal jak UV. Twardy, nie klei, nie rozpuszcza body stretchy co ciekawe.Druga została zakupiona 3 mies. temu i jest rzadka, ale stabilna, nie płynie, całkiem szybko twardnieje. Jeśli dodacie za dużo acetonu to mogą "puszczać" syntetyki na pochewkach itp.https://youtu.be/Ufmahh-zchE?t=422 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Kiedyś oczyściłem główkę z wystających promieni zapalniczką , potem zalakierowałem i zobaczyłem że jednego przeoczyłem . No i bezmyślnie chciałem jeszcze go przypalić . I było po muszce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Zawsze robię kilka sztuk. Dodatkowo te skrzydełka " furczą " przy zarzucaniu , lubią skręcać przypon, ale much dość łowny pod koniec rójki. Jeszcze jedne wypociny : Nie szkoda ci UV na "takie coś"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Dokładnie tak, chodziło mi o Trapera, kiedyś tam byłem to mieli nawet sporo tych materiałów ale teraz praktycznie wszystko przez internet kupuje Edytowane 25 Lutego 2017 przez kulfon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Nie szkoda ci UV na "takie coś"??? To zwykły lakier od paznokci mojej Pani. Odnośnie UV , biorę resztki od znajomej kosmetyczki. Bardzo dobry i za free. Edytowane 25 Lutego 2017 przez Hansolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Odnośnie UV , biorę resztki od znajomej kosmetyczki. Bardzo dobry i za free.Jak przeźroczysty to odsprzedaj trochę. Nie mam takiej znajomej która by mi coś dała za free, żeby twardniało i nie kleiło się po (na muchy oczywiście). ???? Warunek-musi być przeżroczysty!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Aktualnie mam jedną butelkę . Z tą przeźroczystością to jest tak że na zalakierowanie quilla jest dobry , ale cienka warstwa , smażenie i kolejna jak potrzeba. Grubych warstw nie robiłem, bo nie robię muchonów takich zalewanych. Ostatnio przy okazji zakupów w galerii handlowej, zaszedłem do dupeczki na stoisku / takie pomiędzy sklepami, a kasami / z lakierami i pierdołami do paznokci. Lakierów UV , LED cała masa, jakieś gruntujące, wykańczające, koloryzujące itp. Nie miałem pojęcia który do czego, a ona nawijała jak najęta. Cena to około 26-30 złotych za buteleczkę.Ten lakier ze zdjęcia to jak pisałem , zwykły gęsty akrylowy, położony na body stretch Hends'a grubą warstwą , do wysychania - mucha do góry grotem. Ta kosmetyczka to oczywiście znajoma żony. Nawet dla lakieru nie zaryzykuję konfrontacji z moją Panią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Czyli znowu muszę liczyć na siebie. Dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mallardzik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi