trout master Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Okoniowy, prosty i sprawdzony wzorek Czarną jeżynkę nawijasz w pętli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ta jeżynka do dubbing, który wyczesujesz Tu przykład trochę innego, zrobiłem pod Wisełkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dzięki uprzejmości kolegi Mariana , dziś spotkała mnie taka przyjemność . I jeszcze obdarował mnie gratisami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 "Królicze" łapki na szczęście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 "Królicze" łapki na szczęście Na szczęście , to ten zająć biegał po śniegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 jak biegał po sniegu to znaczy że Snow Runner?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Michał , wybacz że tak sprofanowałem wzór Twojej muchy . To pierwsze podejście i powiem krótko , łatwo nie jest . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Pierwsza plecionka. Myślę że jazie ją polubia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Piotr, jak na pierwszy raz to jest znakomicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACHU1971 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 ...no ..te streamery maja moc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Taki mój wynalazek inspirowany damsel nymph, na moim ciurku się sprawdza, jego mieszkańcy gustują w długich falujących ogonkach.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ta jeżynka do dubbing, który wyczesujesz Tu przykład trochę innego, zrobiłem pod Wisełkę.Taki długi dubbing? Z czego? Na pewno jakiś syntetyk ale wydaje mi się że łatwiej go skręcić w pętli niż jak dubbing w twisterze. Choć to w sumie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 w sumie to samo Arku, a co włożysz w petlę i jak wyczochrasz szczoteczką to już zależy od efektu jaki chcesz uzyskać ;-)Pętlę też przecież możesz skręcić i paluchami i twisterem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Taki długi dubbing? Z czego? Na pewno jakiś syntetyk ale wydaje mi się że łatwiej go skręcić w pętli niż jak dubbing w twisterze. Choć to w sumie to samo. Dubbing fajnie się wyczesuje i później ładnie w wodzie pracuje. Następny wzór na Wisłę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 To jeszcze dwa strimki (strzeble), testy we wtorek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jeszcze jedna do testów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie miał chłop kłopotów , to se kupił łapę śnieżnego zająca. Kolejne podejście . Do pełnej satysfakcji droga jeszcze daleka , ale kierunek chyba dobry. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez pisarz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 A ja dalej ćwiczę nimfy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 No i fajnie, choć moim zdaniem za daleko na kolanko wjeżdżasz z tułowiem.Robi sie tak co prawda w Klinkhammerach i niektórych wzorach Emergerów, ale to wynika z przyjetych założeń wzoru, gdzie mucha ma pływać z głeboko zanurzonym tułowiem. W zwykłych nimfach to nie dośc że bezcelowe, to przy bezzadziorach może powodowac problemy z "trzymaniem ryby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dzięki za wskazówki następne będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Czasem taka fioletowa nimfka bardzo rybom smakuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam nadzieje jak by im fioletki nie smakowały to zrobiłem jeszcze zielone i pomarańczowe Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez fOkUsSsS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zdecydowanie wcześniej powinieneś kończyć - przy bezzadziorach, a ja używam praktycznie wyłącznie takich, jak nawiniesz za daleko, ryby spadają - przerabiałem na własnej skórze Ale poza tym , bardzo ładne i apetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 W sobotę wielkie kręcenie więc muszki poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Klips do sierści działa bez zarzutów , to i sierść mi nie straszna. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi