ezehiel Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Mały zestaw przed montażem oczu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Super. Apetyczne. Można prosić o listę materiałów? Chętnie bym skopiował. Będziesz wykańczał z epoxy czy tylko oczy? Edytowane 25 Maja 2017 przez Białek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Bucktail, syntetyk, flash, snow runner.Zielona bez syntetyku. Dziś zrobię oczy to pokaże jak wyszło. A to mniejsze 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Łooooo konkretny wytrzeszcz oczu mają ;-)Pewnie już się wody boją 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Oko prawie jak u lipienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Obiecane foto 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Trico Spinners zawiązane na haku Varivas 2120WB rozmiar 22 Edytowane 28 Maja 2017 przez MichałZ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Miazga Uklejowe kilerki obsiadły zapaleczke ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Na tego typu kilerki łowią 3,5kg uklejki w kolorowe piękne kropy ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Na tego typu kilerki łowią 3,5kg uklejki w kolorowe piękne kropy ;-)Jak mawiają ci, co się lepiej znają.Zagramaniczne się nie liczą,tak jak krajowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Ci.. to się może lepiej i znają, ale na miesięcznicach pod pałacem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Ci.. to się może lepiej i znają, ale na miesięcznicach pod pałacemJaka największa muchę zrobiłeś w tym roku kalendarzowym ?Pokażesz Michał ? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Suchą? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Suchą? :-)Streamer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Robiłem jakieś takie po 15-17cm, tego typuhttps://www.instagram.com/p/BTWzwODjI3A/?taken-by=live4flyfishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Zmajstrowałem dziś testowe , pokraczne emergery majowej na haku 10 , na poranne łowienie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Moja Cytrynka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Streamer ? Guzu z Michałem nie ma żartów.Na FB oglądam go codziennie i miazga...Nie idzie oderwać oczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Guzu z Michałem nie ma żartów.Na FB oglądam go codziennie i miazga...Nie idzie oderwać oczu.I oto chodzi.Sam go tam śledzę, niczym śledź Więc tutaj tylko prowokuje do wrzucania fotencji i innych dziel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Michał fajna ta cytrynka, ale tego ryby nie zbierają Mallarda dołóż na jeżynkę następnym razem Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Michał fajna ta cytrynka, ale tego ryby nie zbierają Umiesz popsuć nastrój ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Michał fajna ta cytrynka, ale tego ryby nie zbierają Mallarda dołóż na jeżynkę następnym razem Umiesz popsuć nastrój ;P Warto na koncu tworczego dziela, jakim jest wykonywanie przynet, poddac gotowa przynete weryfikacji przez jakies ryby.Zdecydowanie przychylam sie do opinii Tomasza Aczkolwiek wiem, ze istnieja kolekcje przynet, ktore maja cieszyc w zaciszu salonu, a nie w siatce podbieraka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 To ja będę poddawał testom takie ooo...Niech zjada je wszystko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Takie rapalki x rapy.Z kolorystyki Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Daniel co racja to racja, czasem tak jest że zrobimy coś tylko do domu, aczkolwiek nie było to takim zamysłem A jeśli chodzi o "cytrynki" to wielokrotnie je testowałem, bo pojawiają się i to duże rójki u nas tych jętek No i inna sprawa, że na czymś trzeba się uczyć Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi