FoamFly Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Piotr żre te muchy coś na Wiśle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Dwa mikrusy na Varivas 2300 #30 i dwa mikro strimerki pod okonia Edytowane 13 Lipca 2017 przez Tomek.M 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Piotr żre te muchy coś na Wiśle ?Jasne, od jelca po klenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Kolor który działa, warto mieć ją w pudełku ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgadam się w 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Spiderki zawiązane na hakach Hanak H 200 #14 Edytowane 13 Lipca 2017 przez MichałZ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Kolor który działa, warto mieć ją w pudełkuTułów z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Cienitki jewab przewiniety transparentną jasno zieloną lametą i zalane klejem UV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Jak wygląda taka mucha #30?Mógłbyś zrobić zdjęcie obok monety 1 PLN.Jakoś wymyka mi się taka rozmiarówka Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Mówisz i masz Masz jeszcze porównanie z troszkę innym modelem i ciut większym hakiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 O borze liściasty ! Szacun za pracę ze średniowiecznymi miniaturami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dzięki Danielu. Nie robi się tego dużo, ot tak czasem się przyda. Taka odskocznia, żeby z wprawy nie wyjść 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dzięki Danielu. Nie robi się tego dużo, ot tak czasem się przyda. Taka odskocznia, żeby z wprawy nie wyjść Niesamowite . Ja zrobiłem małe zapatrzenie w piankę . Teraz to mogę sobie bezstresowo poeksperymentować z żuczkami. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Tym razem coś w wersji XXL, hak 5/0 mucha 15cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Hak 6/0, mucha 18cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Marudzą że nie wiedzą na co łowić więc ....nie miałem wyjścia. W basenie pływały "modelki" z ... Sanu. O model spent nie zapomnieć!!!!! _________ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Arek ja nie mam weny..Patrzę na wasze muchy i chce na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Panowie, proszę podpowiedzieć na co można łapać wiślane ukleje Jakieś sprawdzone wzory? Kolega pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Na małe suche, takie na haku max #14, najlepiej ze skrzydełkiem z CDC (chrusty, jętki), wtedy nie będziesz musiał zbyt szybko zmieniać much po częstych braniach. Muszkę warto zwilżyć delikatnie olejkiem do CDC (hendsa polecam), wtedy jej żywotność po zetknięciu z wodą znacząco wzrasta. Do tego po każdym mocnym zamoczeniu , wysuszyć chusteczką higieniczną, i można praktycznie muszki nie wymieniać. Edytowane 18 Lipca 2017 przez szaker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Ja ukleję łowiłem ostatnio na swoje mrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Kolega zamówił, waga od 0,4g - 1,4g. Te najcięższe na szybki opad w nurcie. Będzie łowił plećką 0,2 Varivasa więc straszna cienizna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Kolega zamówił, waga od 0,4g - 1,4g. Te najcięższe na szybki opad w nurcie. Będzie łowił plećką 0,2 Varivasa więc straszna cienizna Wydaje mi się , że przy tego typu wabikach, spinn i zestaw muchowy się przenikają i to chyba kwestia preferencji i regulacji łowiska jaka wędka się łowi...A i tak najlepiej ma metoda zylkowa A może ją się nie znam, bo tak nie łowie? W każdym razie ryby pewnie nie wiedzą nawet na jaki zestaw biorą (spinn czy muchowy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 W sumie takie microjigi to w zasadzie nimfy tyle że często dużo cięższe Ja też nie łowie żyłkową, nie podoba mi się to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Cieśliński Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Panowie, proszę podpowiedzieć na co można łapać wiślane ukleje Jakieś sprawdzone wzory? Kolega pytał Red Tag jedne z najlepszych much na ukleje w rzece i jeziorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi