TomCast Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Pomału szykuje się do wyjazdu, uzupełniam pudełka. Następny okonek, hak 5/0 Edytowane 20 Lipca 2017 przez Tomek.M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Pomału szykuje się do wyjazdu, uzupełniam pudełka. Następny okonek, hak 5/0 A gdzie się wybierasz Tomek ? Jakiś dłuższy wyjazd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ostatnia na dziś, więcej mi się nie chce, tym razem Clown na haku 4/0. Jadę na mazury na tydzień z belly boat`em 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ciąg dalszy. Efekt tego, że przez dwa-trzy miesiące nie siadam do imadła ale jak już zaczne kręcić to nie mogę skończyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ostatnia na dziś, więcej mi się nie chce, tym razem Clown na haku 4/0. Jadę na mazury na tydzień z belly boat`em Chciałbym mieć tyle cierpliwości. Nie wiem tylko czy pudełek by mi nie brakło. Decyzja które uwiesić na pewno by powodowała ból głowy i zamęt w łowieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 To jeszcze 7cm, na wypadek gdyby dużymi gardziły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ostatnie trzy sztuki, hak 4/0 i moja ulubiona czarno czerwona 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Jakim "stylem" je kręcisz? Masz jakiś przykład z YouTube? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Sam do tego doszedłem W sierpniu bede miał trochę wolnego czasu, tak po 11.08 to usiądę i zrobię jakiś stepik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ok. Dziękuje. Na pewno wszyscy chętnie obejrzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Po okresie mikro miniatur w watku pojawiaja sie coraz wieksze kaski . To cieszy Sam powoli szykuje nowe twory na wrzesien i takie mi ostatnio wychodza prototypy . Ciekawe, ktorych z nich wykarze sie najwieksza skutecznoscia . Wasze typy ? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Jeśli mam wybierać z tych trzech, to stawiam na prawą Jak wrócę zdam relacje, co było skuteczne z tych co wstawiłem. Mam nadzieję że coś połowimy ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Po okresie mikro miniatur w watku pojawiaja sie coraz wieksze kaski . To cieszy Sam powoli szykuje nowe twory na wrzesien i takie mi ostatnio wychodza prototypy . Ciekawe, ktorych z nich wykarze sie najwieksza skutecznoscia . Wasze typy ? Pierwsza od lewej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Jeśli mam wybierać z tych trzech, to stawiam na prawą Jak wrócę zdam relacje, co było skuteczne z tych co wstawiłem. Mam nadzieję że coś połowimy ;PTeż zdecydowanie i bezapelacyjnie prawa . Po okresie mikro miniatur w watku pojawiaja sie coraz wieksze kaski . To cieszy Sam powoli szykuje nowe twory na wrzesien i takie mi ostatnio wychodza prototypy . Ciekawe, ktorych z nich wykarze sie najwieksza skutecznoscia . Wasze typy ? Daniel , z tych trzech to prawa . Jednak daleko im do tej pięknotki , którą ukręcił dla mnie ........... . Edytowane 23 Lipca 2017 przez pisarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Też zdecydowanie i bezapelacyjnie prawa . Daniel , z tych trzech to prawa . Jednak daleko im do tej pięknotki , którą ukręcił dla mnie ........... .Pamiątka naszego spotkania w lutym Ale czas szybko leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Wszystkie trzy są ciekawe, jako, że zawsze w spinningu dla mnie wzorem nr.1 był "biały mat" - to pierwsza z lewej poszłaby na pierwszy ogień. Ale pozostałe też warto mieć, nigdy nie wiadomo co tam rybom "przyjdzie do głowy" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Wszystkie trzy są ciekawe, jako, że zawsze w spinningu dla mnie wzorem nr.1 był "biały mat" - to pierwsza z lewej poszłaby na pierwszy ogień. Ale pozostałe też warto mieć, nigdy nie wiadomo co tam rybom "przyjdzie do głowy" Nie kryje, ze w bialy to bialy Nigdy z przynet w tym kolorze na pstragach nie zrezgynuje Natomiast w pelnym sloncu, takie wlasnie zlamane tonacje w stylu grizzly wygrywaja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 nie ma foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 nie ma foto Się kręci Wszystko sie zgadza."Kreci sie" i fotka obrotomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Ja po spotkaniu z moim Guru, sam postanowiłem tez trochę pstragowych kąsków przygotować Wprawdzie to już końcówka sezonu ale może jeszcze pare wypadów uda się uskutecznić. Dzięki Daniel Edytowane 28 Lipca 2017 przez Żbiku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Kupa miesiwa. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Test much zaliczony na plus Edytowane 30 Lipca 2017 przez Tomek.M 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Na jakiej głębokości sandały siadały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ok 2,5m. To plytkie jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi