TomCast Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Szczupakowych cd. ;P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Te dwie pierwsze z ost posta okrutnie trafiły w mój gust ;-) Jak duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Olo, zmierze dokładnie wieczorem jak wrócę do domu, ale chyba ok 14cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wczoraj idąc na ryby znalazłem resztki skonsumowanego ptaka . Wśród wielu czarno-białych piór wypatrzyłem kilkanaście pięknie wybarwionych . Piórka są długości 4-5 cm.Ale nie mam pojęcia do jakiej muchy można takie piórka wykorzystać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 invicta! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wczoraj idąc na ryby znalazłem resztki skonsumowanego ptaka . Wśród wielu czarno-białych piór wypatrzyłem kilkanaście pięknie wybarwionych . Piórka są długości 4-5 cm.Ale nie mam pojęcia do jakiej muchy można takie piórka wykorzystać? Stawiam, że to piórka z lusterek sójki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Te dwie pierwsze z ost posta okrutnie trafiły w mój gust ;-) Jak duże?Jednak ciut się pomyliłem ;P Pierwsza 10cm, druga 11cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Jednak ciut się pomyliłem ;P Pierwsza 10cm, druga 11cm Liczyłem na to, że się ciut pomylisz w drugą stronę i będą miały te 18-20 cm ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Parę muszek z dziś. Znalazłem resztki cdc to trzeba było coś zrobić. Najmniejsza #16 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Liczyłem na to, że się ciut pomylisz w drugą stronę i będą miały te 18-20 cm ;-)Takie też można zrobić, ale na razie celowałem na te troszkę mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Nie wiem czy ta sarna nie będzie Ci za szybko tonęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Nie wiem czy ta sarna nie będzie Ci za szybko tonęła.Też jestem ciekaw. Właśnie, Tomek czego użyć do cdc jak już będą tonąć?Silikon/cdc gel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Generalnie jak masz dobre CDC, to wystarczy kilka wymachów i suche. Jak słabej jakości to olejek cdc. trzeba sobie w palcach rozsmarować i dopiero na pióro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Stream-Fly Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam.Dsisiaj trochę mikro jigów powstało w mojej pracowni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Witam.Tobiasz, te gumeczki to kupowane czy samoróbki ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Główki to raczej samowyrób malowany plus biały robak silikonowy do kupieniania w większym salonie wędkarskim. Sam tak postepeje aby było taniej.o Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez wiwaldi1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Główki to raczej samowyrób malowany plus biały robak silikonowy do kupieniania w większym salonie wędkarskim. Sam tak postepeje aby było taniej.oTe główki robisz sam ? Bo wyglądają na wolframowe z nacięciem.... Możesz zrobić zdjęcie samej główki bez haka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Te główki robisz sam ? Bo wyglądają na wolframowe z nacięciem.... Możesz zrobić zdjęcie samej główki bez haka?Pytanie raczej do Tobiasza, w linku jego kanał; https://www.youtube.com/channel/UCC4YtVkVKBFbbphNA2vpa0Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Główki wolframowe sloted do 5.5mm mogę załatwić lub dać namiar cena 5.5mm za 100sz 1pln/sztuka Poniżej 100 1.2pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Panowie ja nie pytam gdzie kupić glowki. Tylko kolega napisal iz te glowki to samorobki. Co mnie zdziwiło bo wyglądają na kupne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Główki wolframowe sloted do 5.5mm mogę załatwić lub dać namiar cena 5.5mm za 100sz 1pln/sztukaPoniżej 100 1.2plnGawlik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Nie Fiałkowski Edytowane 1 Września 2017 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 u Gawlika są w tej samej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Hak 8/0, 24cm zębatego szczęścia ;P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 8/0?! To już kawal haka. Ja raczej pow. 5/0-6/0 nie używam, tylko duże muchy robię na "szenku". Moje podróbki PTF-ów: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi