pisarz Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Pora roku takaŻe zaczęły królowaćMuchy pod ściupaka "A mnie jest szkoda lata" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam.Fajna ta pierwsza mucha - tak coś czuję że na hakach 14-18 dobra by była na wodzie stojącej ...Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Oliwki, oliwki, .... ___________ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Oliwki tak, tylko haki #18-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Trout - ta pierwsza z prawej i ta w środku prawie jak prawdziwe Edytowane 3 Września 2017 przez Hansolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Stream-Fly Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam.Tobiasz, te gumeczki to kupowane czy samoróbki ?Pozdrawiam.Witam.Główki zostały kupione u Bogdana Gawlika.Sylikonowe robaczki w Centrum Wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Teraz muszę takie machnąć na próbę i zobaczyć jak smakują "grubasom z żaglem" gdy zaczynają wydziwiać z powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Hak 8/0, 24cm zębatego szczęścia ;PTo dla mnie ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 To dla mnie ? :-)Olo to stara mucha, już wygolona przez szczupaki, na bazie tej robiłem tą małą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Muchy testowe na mętną wodę... na tubie "predator", SR wiązany na rewers + flasz, "Bałer rig" z ogonkiem "łigel" z czepka pływackiego + grzechotka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Stream-Fly Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witajcie Moje ostatnio zrobione poppery na drapieżniki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Muchy testowe na mętną wodę... na tubie "predator", SR wiązany na rewers + flasz, "Bałer rig" z ogonkiem "łigel" z czepka pływackiego + grzechotka. Nie cytujemy zdjęć!Bauer rig zabił mi 2 ryby w zeszłym tygodniu, pomimo zagiętych zadziorów . Jak zassie głęboko nawet wyjęcie tego spod pokrywy skrzelowej szamoczącej się ryby dla mnie niewykonalne... Rezygnuje z tego patentu, jak chcą brać to nie ma problemu ze skutecznością pojedynczego haka... natomiast sam drut z pętelka do podczepienia ogonka jak najbardziej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Bauer rig zabił mi 2 ryby w zeszłym tygodniu, pomimo zagiętych zadziorów . Jak zassie głęboko nawet wyjęcie tego spod pokrywy skrzelowej szamoczącej się ryby dla mnie niewykonalne... (...)A jakiej wielkości muchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 A jakiej wielkości muchy?Nie takie małe gdzieś 20-25cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Stream-Fly Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Witam. Moje ostatnie muchy z użyciem BG Fish Masks 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Mucha- mucha. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 To już normalnie jakiś mucholew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam.Taka sama, tylko bardziej kolorowa z brokatem (są takie pianki A4 po c.a. 3 zł na Allegro) będzie doskonale imitowała Złotolitkę - popularną na nadwodnych krzaczorach muchę https://swiatmakrodotcom.wordpress.com/2014/06/23/zlotolitka-chrysis-fulgida-podstepna-pieknosc/Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Pierwsze muszki, poza szkółką, które prezentuje na forum.Jest trema Z przeznaczeniem na okonia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Białek, bardzo fajne muszki. Jak najbardziej poprawnie zawiązane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Będą łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Pierwsza od góry jest na wypasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Dzięki Panowie za dobre słowo Jeszcze dwie dzisiejsze Na taką z czarnym grzbietem z poprzedniego postu w niedzielę miałem okonia 40+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Bardzo skromnie, pokażę tylko jedną muchę. Efekt przemyśleń, obserwacji, i kombinacji. Celem był lipień, i został zrealizowany, w powtarzalny sposób, więc nimfa trafiona.Bazą dla pomysłu była antalówka. Jednak, oryginalny wzór nie działał wystarczająco dobrze. Jak widać, nimfka dostała oliwkowy dubbing z królika, i to był strzał w 10. Kardynała nie trafiłem - brań było dużo, sporo małych ryb spadło, ale - jestem zadowolony. Edytowane 13 Września 2017 przez Kacper.K Niewymiarowy lipień 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Dzięki Panowie za dobre słowo Jeszcze dwie dzisiejsze okoniowo2.jpg "Na taką z czarnym grzbietem z poprzedniego postu w niedzielę miałem okonia 40+"._____Białek. Opisz materiały, zwłaszcza flesze. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi