bialek Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 _____Białek. Opisz materiały, zwłaszcza flesze.Dzięki z góry.Hej,Materiały to:Hak nr 2BucktailAngel's Hair HendsaLama Hair Hendsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 W domu szpital, jak już jest chwila żeby się wyrwać to jeb...e wiatrem i deszczem. To choć z imadła coś do pudelka spadnie: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Stream-Fly Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Witam. Ostatnio powstało u mnie trochę moich ulubionych przynęt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Fajna nimfo-streamery. Jak nimi łowisz i na jakie ryby je stosujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Bardzo fajne zestawienia kolorystyczne. Takie lubię najbardziej.Napisz jakie jest ich przeznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Jesień tuż tuż, dorabiamy następne muchy, 10-12cm na hakach 2/0, bardzo lekkie do kijka #6 Edytowane 20 Września 2017 przez Tomek.M 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Trener mojej córki mawia "jeszcze 10000 powtórzeń i będzie dobrze", no to jak wykonam jeszcze 10000 much to może do takich się zbliżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Następne dwie I cały komplet Edytowane 21 Września 2017 przez Tomek.M 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 W moim jesiennym pudełku, te czaplowe to podstawa zaraz po oliwkowych emergers'ach, shuttlecocks'ach i F-Flies'ach.Mucha, która dała mi wiele okazałych kardynałów. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Stream-Fly Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Bardzo fajne zestawienia kolorystyczne. Takie lubię najbardziej.Napisz jakie jest ich przeznaczenie.Tych jigów używam do łowienia szczególnie okoni każdych rozmiarów oraz kleni, jazi, małych boleni (myślę, że ponad 20 szt. padło tak po 40 cm). Trafia się również biało ryb: niewielki karp, karaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Pudełko zamówionych landrynek przed "wylotem" długości 13 - 18cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Pudełko zamówionych landrynek przed "wylotem" długości 13 - 18cmJak stado amadyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Czy ktoś może mi powiedzieć,otóż szukam wąskich pasków typu cross cut zonkerW polskich sklepach mało kto przy cross cut podaje ich szerokośćWszystkie są takie same?U Gawlika informacja że mają 2mm.Istnieja węższe ? Dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Są różnej grubości. W dobrym sklepie podają grubość. Ja z węższymi się nie spotkałem, ale być może są. Za to często sam sobie wycinam, bo niestety wadą sklepowych jest pakowanie, które spłaszcza sierść na jedną stronę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Są różnej grubości. W dobrym sklepie podają grubość. Ja z węższymi się nie spotkałem, ale być może są. Za to często sam sobie wycinam, bo niestety wadą sklepowych jest pakowanie, które spłaszcza sierść na jedną stronę. Dzieki za wyjasnienie.Zuzyje, te co mam. Przy zakupie nastepnych poszukam waskich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Daniel, w zakładach kuśnierskich można kupić ścinki różnych futer, czasem za bezcen. Z takich kawałków możesz sobie sam wyciąć takie jakie Ci pasują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Daniel, w zakładach kuśnierskich można kupić ścinki różnych futer, czasem za bezcen. Z takich kawałków możesz sobie sam wyciąć takie jakie Ci pasują Kurcze, to ja miałem szczęście bo kuśnierz oddał za free. Niedużo, ale zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Czy ktoś może mi powiedzieć,otóż szukam wąskich pasków typu cross cut zonkerW polskich sklepach mało kto przy cross cut podaje ich szerokośćWszystkie są takie same?U Gawlika informacja że mają 2mm.Istnieja węższe ? Dzięki za wskazówkiskalpel/płaski patyczek po lodach lub coś podobnego/skalpel/patyczek/skalpel .... sklejone np taśmą izolacyjną - i masz super maszynkę do wycinania zonkerów "taśmowo" i na jeden wymiar ze skórki królika piżmaka czy kota ;-) Edytowane 29 Września 2017 przez Kokosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ja zamiast skalpeli używam zwykłych żyletek łamanych na polowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Po okresach eksperymentów kolorow i form, powrót do szachownicy. Liczę, że proste wzory wykażą się w boju...Ryby zweryfikują Edytowane 29 Września 2017 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Stream-Fly Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 WitamTaka tam mysz i żaba 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 WitamTaka tam mysz i żaba Oj, ciężko będzie tym rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Taki patencik na turbo dysku ukręciłem i przetestowałem działa fajnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Poszukując skutecznych muszek na jesienne karasie doszedłem do takich oto skutecznych wzorów. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Szczerze powiedziawszy to złapałbym kapcia gdybym takie zobaczył w domu. Super realistyczne, aż mnie swędzi . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi