live4flyfishing Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Takie zestawienie kolorystyczne lubię najbardziej.Mucha zawiązana na dwunastce. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 I jeszcze takie zestawienie kolorystyczne. Wielokrotnie się sprawdziło 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Piękne! Tomku opiszesz z czego zrobione. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Tak Remku. Rano jak wrócę do domydomu bo nie pamietam wszystkich nazw na pamięć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Znalezione nad Wisłą piórka sójki znalazły swoje miejsce. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Cud malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Crunchersy zawiązane na #10 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Sprytne paluszki macie , a pomysły przednie. Też coś kręcę w imadełku podziwiam, a nad wodą trzy na krzyż wiążę. Już mi żona mówi żebym kolczyki robił, to przestanę może gderać o kasę na jak to ujmuje " te wasze fanaberie rybackie ". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Piękne! Tomku opiszesz z czego zrobione. Dzięki!Hak 3/0; fuzzy fiber yellow; krystal flash orange; holographic hair red, gold, yellow; angel hair yellow; corrugatec flash strands; ice wing fiber; wapsi bucktail yellow; merynos orange; oczy 3d + lakier uv loon Edytowane 4 Listopada 2017 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Streamer zawiązany na haku Varivas 2500V-SE w rozmiarze 0 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Hak 3/0; fuzzy fiber yellow; krystal flash orange; holographic hair red, gold, yellow; angel hair yellow; corrugatec flash strands; ice wing fiber; wapsi bucktail yellow; merynos orange; oczy 3d + lakier uv loonJaka wielkość tych much? Sprzedaj mi jedną, wypróbuje na ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Arko, 15cm ta pomarańczowa. Dziś dorobiłem jeszcze dwie. Po jutrzejszych zawodach napiszę czy spisały się, czy poniosłem porażkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Jaka wielkość tych much?Sprzedaj mi jedną, wypróbuje na ... Jak chcesz coś pod Głowatke, to ukręcę i wyśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Chce taka jaką opisywałeś (z tych dwóch). Na glowatki mam. Ostrzegam że jak zdadzą egzamin (a na pewno) to je skseruję. Dla siebie oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Okonek #2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Okonek #2Pióro z koguta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 siodłowe grizzli farbowane na oliwkowo ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Zawody ciężkie, woda poszło mocno w górę. Rzuty rolką wędką #9 i kurczakami 15-22cm stojąc prawie po pachy w wodzie nie należą do przyjemności Przez wysokie trzciny za plecami, była to jedyna metoda dostępna na tym łowisku. Udało mi się tylko 3 szczupaki wyjąć, wielkością nie powalały. Za to much pracują fajnie.A tu coś z innej beczki. Ten kolor był numerem jeden, więc dorobiłem jeszcze dwie sztuki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 buzzery na #10 zalane DC Fine UV resin 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Cieśliński Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 buzzery na #10 zalane DC Fine UV resinNie mogę oczu oderwać od Twoich much Michał. Są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Dzięki Paweł za te miłe słowa. Z tymi muchami to jest tak, że coś upetłasz, zrobisz zdjęcie, podoba ci się a po kilku dniach jak popatrzysz na to jeszcze raz chłodnym okiem, to widzisz sporo rzeczy do poprawy :-) Cóż jeszcze mogę powiedzieć, staram się jak mogę i stawiam sobie poprzeczkę coraz wyżej ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Okonek #2Strzebelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 strzebelka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 srebrny na #4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Wersja bardziej rozbudowana poprzedniego streamera. Mucha tak jak poprzednia, zawiązana na haku w rozm 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi