mack Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Szczebelka na mokro i na sucho 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Madler minoł for pajk: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Stream-Fly Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Witam. Ostatnio parę kogutów spadło z imadła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Szczebelka na mokro i na sucho Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Tylko z czego oczy zrobić 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 kiedyś w pasmanterii kopiłem za grosze taki malutkie oczka za śmieszne pieniądze: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 kiedyś w pasmanterii kopiłem za grosze taki malutkie oczka za śmieszne pieniądze: Ja trafiłem takie w Empiku. Do much szczupakowych i innych dużych streamerów są OK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 te z Empiku to duże są, te "moje" to takie małe 5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Mix takich oczek w różnych rozmiarach za grosze, pokazuje się czasami w sklepach Pepco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Obrodziło ostatnio streamerami. To już ostatni, tym razem Cree w rozmiarze 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Obrodziło ostatnio streamerami. To już ostatni, tym razem Cree w rozmiarze 4Wpędzasz mnie w kompleksy Piękne muchy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wpędzasz mnie w kompleksy Piękne muchy!dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Kolejna szczupakowa w świetle dnia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastuś z Bratko Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Czy tak krótki hak w stosunku do długości całej muchy nie przeszkadza w skutecznym zacięciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Czy tak krótki hak w stosunku do długości całej muchy nie przeszkadza w skutecznym zacięciu? Na 20 cm muchy o tej budowie siadają również niewymiarowe pistolety. Bardzo rzadko ryba kłapnie sam ogonek, ale na ogół poprawia po drugim rzucie lub nawet w tym samy prowadzeniu. Poza tym, te długie włosy stają szczupakowi w gardle, a sama główka jest czasem cała w paszczy (choć nie zawsze). Gdyby tam na końcu był jeszcze haczyk, to byłoby to systematyczne wykańczanie szczupaków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Czy tak krótki hak w stosunku do długości całej muchy nie przeszkadza w skutecznym zacięciu?zależy jaki szczupaki maja dzień... czasem nawet w dozbrojki nie chcą się powiesić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Puchowiec 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Fajna mucha, taka cieniowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Tak mi się spodobała że musiałem tez zrobić na tą modłę i oskubałem pędzle z marabuta Edytowane 12 Listopada 2017 przez Hansolo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Bardzo prosta i niezwykle skuteczna wersja ochotek, która na przełomie maja i czerwca tego roku była hitem na "moim" jeziorze.Muszki te najlepiej działają w wolnym opadzie przy bezwietrznej pogodzie, kiedy na jeziorze lustro.Na drugim zdjęciu potrzebne materiały do zawiązania tej muchy. Edytowane 12 Listopada 2017 przez MichałZ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Kurczak mały 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Kurczak mały, kurczak mały - jakie wielkie ma on gały!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Piankowy chrabąszcz. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Bardzo prosta i niezwykle skuteczna wersja ochotek, która na przełomie maja i czerwca tego roku była hitem na "moim" jeziorze.Muszki te najlepiej działają w wolnym opadzie przy bezwietrznej pogodzie, kiedy na jeziorze lustro.Na drugim zdjęciu potrzebne materiały do zawiązania tej muchy. A jakby taką podwiesić na skoczku w parze z dobrze pływającą suchą-spławikiem? ... Jaki rozmiar haczyka użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 A jakby taką podwiesić na skoczku w parze z dobrze pływającą suchą-spławikiem? ... Jaki rozmiar haczyka użyłeś?Próbuj, będzie działać bankowo. Te są małe, #16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi