janusz.walaszewski Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Piankowy chrabąszcz.Kornik Drukarz na szczudłach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Kornik Drukarz na szczudłach Nie te proporcje odwłoka do przedplecza, za duża głowa, inne czułki. Nawet pomijając "szczudła".To jakiś biegaczowaty (Carabidae). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Witam.Skrzyżowanie biegacza z chrabąszczem ... Ale gites wykonanie - możesz Piotrze śmiało brać się za muchy realistyczne.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Całe 3cm na okonie, strimki w wersji mini 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Dragonfly nymph 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Spiderek zawiązany na haku w rozmiarze 12Szukając nowych pomysłów znalazłem taką stronę . Oglądam i podziwiam , a jedna muszka jakoś dziwnie znajoma . Podpis pod zdjęciem wszystko wyjaśnił . http://www.frankenfly.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Kiedy w końcu złowię sandacza na muchę... może na to dziabnie? Edit: jeszcze fioletowy łeb! Edytowane 16 Listopada 2017 przez Krzysiek Dmyszewicz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Szukając nowych pomysłów znalazłem taką stronę . Oglądam i podziwiam , a jedna muszka jakoś dziwnie znajoma . Podpis pod zdjęciem wszystko wyjaśnił . http://www.frankenfly.com/Paul, to mój internetowy ziomek zza wielkiej wody. Czasami zamieszcza na tej swojej fajnej stronie jakieś moje wypociny :-) Edytowane 16 Listopada 2017 przez MichałZ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Muszka na lipienie. Haczyk #16Nitka - Uni TricoOgonek i jeżynka - kremowa kuraTułowik - czerwony jedwab i nitka wiodąca 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 próby z nową materią :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Micro streamerek wymyślony w zeszłym roku na ostrożne okonie. Hak, skrócony do mokrej #14, cała mucha ma 2,5cm. Trzy wersję. Stimek pracuje grotem w górę, bo brania miałem często na leżącą przynętę na dnie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Hehe, nie byłeś pierwszy, i ja zapewne też nie, poniżej moje damsele ukręcone ze 2 sezony temu. Wersja upside down i klasyczna Edytowane 18 Listopada 2017 przez mack 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) @mack przecież nie napisałem że wymyśliłem Damsele Jedynie swój wzór, który mi sie sprawdził, A samych Damseli w pudełku mam kilka wzorów, na różne wody I te na górze nie są z marabuta Edytowane 18 Listopada 2017 przez Tomek.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Wykończyłem rząd... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Wykończyłem rząd...Już miałem nadzieje, a tu jednak muchy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Panowie, czy macie jakieś sprawdzone pudełka do przechowywania much szczupakowych? Od wąskich 10cm strimerków do 20cm kurczaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam.Uzywam Vison ze względu na to że mieszczą się swobodne w kieszeni kutrek i kamizelkach.Do małych strimków:http://www.hurch.pl/sklep/akcesoria/fit-largestreamer/Do większych:http://www.hurch.pl/sklep/akcesoria/deep-fit/Ale do tego większego nie wchodzą na wysokość duże haki.Hitem dla mnie są pudełka Meiho, które importuje Dragon o symblou Slit Form Case w dwóch rozmiarach M i L. Szczególnie polecam L - mieszczą się i na wysokość i na długość kurczaki 15-20 cm.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Można samemu coś takiego sobie zrobić :-) dokładnie 3 minuty i masz gotowe pudełko. Pudełko plastikowe, otwierane po kasetach VHS ( u młodych teraz nastąpi uśmiech i zakłopotanie q... a co to takiego ) Wklejasz do środka i na "drzwiczki " piankę, podkładkę pod akwaria, karimatę itp. Jutro zrobię zdjęcia jak to wygląda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Jasiekcom, wszystkie VHSy mam w tekturkach. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 w sumie za 6 zeta można mieć 5 pudełek http://allegro.pl/opakowania-pudelka-na-kasety-vhs-5szt-box-nowe-i5545079462.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Propozycja na start sezonu. Na slabe naslonecznienie styczniowego dnia. Przod wolfram cone head czarny a potem kontratowo bialoscPotem jezynka z dodatkiem flashyI niejednoznacze, acz widoczne, piorka w ogonie.Taka akurat na obudzenie leniwej, zimnej bestii Calosc 10 cm i 4 g na sucho ... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Daniel, pytam nie widzę, to na pojedynczym haku, czy jakoś inaczej uzbrojone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Daniel, pytam nie widzę, to na pojedynczym haku, czy jakoś inaczej uzbrojone ?To na shankuSam skręcam takie sobie na gietarce z drutu 0.9 mm.Długosc korpusu 5cm okoloTam daje kółeczko łącznikowe i potem pojedynczy hak na to kółko. Najczęściej hak rozmiaru 1. Edytowane 19 Listopada 2017 przez Guzu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Calosc 10 cm i 4 g na sucho ... Strasznie ciężko Ci się musi tym rzucać tym sagem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Strasznie ciężko Ci się musi tym rzucać tym sagem Dlatego ciska to sc4 poping 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi