randomrodmaker Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Zachodzę w głowę jak to pływa? Edytowane 14 Stycznia 2018 przez randomrodmaker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 To raczej nie mucha użytkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Trociowe wariacje vol 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Przy okazji zamówienia dla kolegi na morskie trocie, wrzucę krewetkę. Pierwszy raz kręcę, więc szału nie będzie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Faktycznie, szału nie ma, ale obleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 No nie ma, ale popracuje jeszcze nad nimi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ja wiem, czy szału nie ma? Mnie się podoba.Wykonanie daleko przekracza moje umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 No to jeszcze wersja pod czeburaszki, 6 i 8cm. to już na prośbę innego kolegi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Salmon/Steelhead/SeaTrout Intruder Fly shank 25mm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ja wiem, czy szału nie ma? Mnie się podoba.Wykonanie daleko przekracza moje umiejętności.Z tym "szałem" to taka żartobliwa konwencja W końcu wiadomo, że Szał jest tylko jeden ... http://culture.pl/pl/dzielo/wladyslaw-podkowinski-szal-uniesien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 HighIntruLander ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 https://g.co/kgs/2AqXSANo niezupełnie jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jest i jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 4,5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) takie trochę bardziej raczki może, skoro robisz dla kogoś zestaw pod solankę, to lepiej coś z klasyki na morski trocie? np. Pattegrisen Edytowane 16 Stycznia 2018 przez hi tower 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) No bo to są raczki ;P Na nasze wody robione dla kolegi pod czeburaszke Zestaw na trocie już zrobiony Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Nimfki zawiązane na Hanakach 500 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Nimfki zawiązane na Hanakach 500Taka trochę "gasolina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Gasolina? można jaśniej? Ja nie w temacie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Gasolina? można jaśniej? Ja nie w temacie ;-)Przypomina trochę hiszpańsko-francuskiego perdigon'a, wersje opalizujące bywają właśnie nazywane "gasolina" https://www.youtube.com/watch?v=hMpksL12kMo Edytowane 16 Stycznia 2018 przez janusz.walaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Mormuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Przypomina trochę hiszpańsko-francuskiego perdigon'a, wersje opalizujące bywają właśnie nazywane "gasolina" Perdigony znam, ale z gasoline spotykam się pierwszy raz. Dziękuję za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 takie trochę bardziej raczki może, skoro robisz dla kogoś zestaw pod solankę, to lepiej coś z klasyki na morski trocie? np. PattegrisenSuper krewetki, właśnie tak to powinno wyglądać! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dzięki trochę się tego w zeszłym sezonie narobiłem na export... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Perdigony znam, ale z gasoline spotykam się pierwszy raz. Dziękuję za wyjaśnienie.Nie ma za co, całkiem przez przypadek, podczas szperania w "internetach" trafiłem na to określenie, które dotyczy właśnie wersji perdigon'a, którego tułów jest przewinięty "taśmą" tinsel w opalizującym kolorze, który po namoczeniu przypomina rozlaną na wodzie benzynę - i stąd ta "gasolina" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi