live4flyfishing Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Ja swego czasu kupiłem u źródła w Danii.Z tego co mi wiadomo ceny wszędzie są mocno zbliżone.Jaką grubość potrzebujesz? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Ja swego czasu kupiłem u źródła w Danii.Z tego co mi wiadomo ceny wszędzie są mocno zbliżone.Jaką grubość potrzebujesz? ;-)Gsp150 D albo 200 D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Widzę solidny hak łososiowy...Kręcę streamery na lekkich hakach łososiowych -takich do suchych much-, bo szkoda pracy i materiałów na hak który nie jest bardzo trwały . Możesz wytłumaczyć ponieważ korzystam z tych haków tak jak i mój wujaszek mam jego stare muchy jak na razie są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Quilled Buzzers,zawiązane tak jak poprzednie na Hanakch 310, tym razem #12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Gsp150 D albo 200 DMam, pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 MB Spider 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 MB to moje ulubione muchy. I do wiązania i do łowienia. Na jakich hakach zawiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 A tu coś, co woli Daniel Przynajmniej słuszna wielkość. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 MB to moje ulubione muchy. I do wiązania i do łowienia. Na jakich hakach zawiązane?Hends BL 700 #10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Potezna KiTa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Taka na słusznego pstrągala ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 W tv HP, a ja wolę swoje czary. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 No i niechcący zrobiłeś Clyde Style spiders 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 No i niechcący zrobiłeś Clyde Style spiders Hmm...Bardzo chcący to zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Przez cały tydzień mogłem tylko podziwiać wasze muszki , a było na czym oko zawiesić. Dziś i mnie udało się coś ukręcić. Do zrobienia muchy wykorzystałem zakupioną w pasmanterii żyłkę silikonową , w cenie 1zł / mb . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Przez cały tydzień mogłem tylko podziwiać wasze muszki , a było na czym oko zawiesić. Dziś i mnie udało się coś ukręcić. Do zrobienia muchy wykorzystałem zakupioną w pasmanterii żyłkę silikonową , w cenie 1zł / mb .Piotrek, a jak gruba ta żyłka? Ja brałem z alledrogo - http://allegro.pl/zs05-zylka-gumka-jubilerska-strong-stretchy-1mm-5m-i6831237223.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Piotrek, a jak gruba ta żyłka?Ja brałem z alledrogo - http://allegro.pl/zs05-zylka-gumka-jubilerska-strong-stretchy-1mm-5m-i6831237223.htmlSuwmiarka pokazuje 1,2mm , ale były w sprzedaży różne grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Od dwóch lat to zestawienie kolorystyczne króluje w moim pudełku i działa znakomicie na wodach w których łowię.Swoje największe zasiedziałe tęczaki złowiłem dokładnie na takiego buzzera.Muszki zawiązane na Hanakach 310 #12 i zalane żywicą Deer Creek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Blue Holographic Organza Ribbon fly #10 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Grześ, robisz zdjęcia juz w tym namiocie bezcieniowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) To musisz chyba boki z zewnatrz doświetlić Sprawdź jeszcze balans bieli bo mocno niebieskie wychodzi. Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Tomek.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Nie trzeba doświetlać- w środku jasno jak w dzień[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 To ustaw balans bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (...) Sprawdź jeszcze balans bieli bo mocno niebieskie wychodzi. Przepraszam Cię Tomek, teraz doczytałem. Jeżeli Ci chodzi o skrzydełka to takie są- niebieskie Teal Blue; jeżeli o tło, to trochę przyciemniłem, żeby nie biło po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi