Guzu Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Z marabuta też się da, może nie koniecznie z samego, ale w kombinacji z innymi materiałami lub z kilku członów coś na wzór intruderów, nie tak dawno zrobiłem coś takiego; puchowiec.jpg Janusz, Na jakim haku ? Jaka dlugosc tego stworzonka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Janusz, Na jakim haku ? Jaka dlugosc tego stworzonka ? Ten cudak jest na haku #4 streamer'owym 3x całkowita długość - od oczka do końcówek piór to trochę ponad 7 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Ten cudak jest na haku #4 streamer'owym 3x całkowita długość - od oczka do końcówek piór to trochę ponad 7 cm Fajna, uniwersalna przyneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Fakt, trzeba jednak pamiętać, że marabut jest podatny na uszkodzenia, szczególnie w niskiej temperaturze, trwalsze będą pióra strusia ... jak zawiązać marabuta aby był taki efekt widać w stepie na filmiku; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) marabut jest bardzo delikatny i pracuje kapitalnie, strus to raczej inne zastosowanie i inna charaktersytka. szop jest bardzo podobny w wodzie do marabuta i swietne go zastepuje.najlepiej go wiazac w petli i wtedy takie hoh bo niewiele rozni sie od takiego z marabuta.pozdrowka Edytowane 30 Maja 2018 przez peresada 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Such a Jerk... Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Pierwszy raz w tym wątku, więc witam wszystkich serdecznie Dzisiaj piankowo-klenio-jaziowo Konik z pianki, łapki z gumek.Podobno chruścik odwłok pianka, skrzydło sarna, i jeżynka z koguta.Żuczek z pianki podbrzusze spectra dubbing, łapki flexi floss. Jestem początkującym krętaczem myślę że do tej pory wykonałem nie więcej niż 50 much. Pozdrawiam Rafał 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastuś z Bratko Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Poszukuję zamiennika materiału o nazwie Senyo's Laser Dub z którego chciałbym robić główki streamerów takich jak w filmiku poniżej.https://youtu.be/7rW0w3RhD6I?t=4m39sNiestety nie mogę znaleźć ww. materiału w żadnym polskim sklepie. Czy ktoś wie gdzie to w Polsce kupić albo czym zastąpić? Czy wełna czesankowa nadaje się do kształtowania główek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Nadaje się.Spokojnie zrobisz, choć włókna nie są aż tak delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 A owca szetlandzka, czy jak to tam się zwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 No to ja dorzucę sprawdzone w boju wzory z ostatnich 2-3 weekendów. Haki 8-10 , kura whiting tułów pheasant pakunek paw. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Przynętów kupa a wędkarz dupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Przynętów kupa a wędkarz dupa Bo to jeszcze trzeba z domu wyjść... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Przynętów kupa a wędkarz dupa U mnie podobnie produkcja idzie, tylko czasu mało na testy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Za tydzień wybieram się na jeziorowe duże okonie . Miejsce wytypowane, a przynęty kombinuję i kręcę. Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 W czwartek pojechałem nad zalew żeby połowić dzikich potoków a zamiast nich brał okoń za okoniem. Największy nieco ponad 20 cm zassał suchą jętkę aż po same skrzela. Najlepiej brały na mokrą w stylu Red tag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Witam.Sezon w pełni a pogoda dopisuje ...Pozdrawiam. Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Forest-Natura 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Pod okonie to mam takie 9 i 11 cmAle nie ma kiedy sprawdzić. Dobrze jest ukrecić je na hakach z dużym okiem wtedy i z czerburaszką można powalczyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Co to za siersciuch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Co to za siersciuch ?Syntetyczne włókna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Poszukuję zamiennika materiału o nazwie Senyo's Laser Dub z którego chciałbym robić główki streamerów takich jak w filmiku poniżej.https://youtu.be/7rW0w3RhD6I?t=4m39sNiestety nie mogę znaleźć ww. materiału w żadnym polskim sklepie. Czy ktoś wie gdzie to w Polsce kupić albo czym zastąpić? Czy wełna czesankowa nadaje się do kształtowania główek?Taka sztuczka magiczka powinna ci pomóchttps://youtu.be/RxRlN1ny4NQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Nie wiem po co, bo czasu brak na wędkowanie ale będzie na zaś... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Nimfy do zadań specjalnych, na kamieniste dno, ogonek z pianki unosi je hakiem w górę, co zapobiega zaczepom Używam ich także do UL spina na wzdręgi, ogonek spowalnia opad. Edytowane 23 Czerwca 2018 przez Tomek.M 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Tomek.MSuper nimfki, fajny patencikPzdrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Coś pod klenika 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ciekawa koncepcja, czy dobrze widzę - na tułowiu z pawia (nóżki pomijam) jest położony grubszy pasek pianki a z pod niego wychodzi do tyłu i jest zawinięty do przodu pasek cieńszej pianki / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi