Radek79 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Marian, polecam „dyskusje” z niektórymi kolegami z SSR w moim okręgu...Wg. Definicji mucha jest wykonana na „haku muchowym z użyciem co najmniej 3(2) materiałów.” Jig nijak hakiem muchowym nie jest wiec można sie przyczepić. Jak się kto ch... urodził to kanarkiem nie umrze. A poza tym:- mikroring jest niedozwolone obciążeniem przyponu- mokra mucha jest podejrzana (a może to streamer, ch... wie, przecież nikt normalny tak nie łowi), uczciwa jest metoda żyłkowaNiech jak takie mundre są pokażą definicję haka muchowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Dzisiejesze zabawy z żywicą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 @Pasta, bez złośliwości ale zupełnie szczerze mnie sie kojarzy z jakimś gadżetem do zabaw erotycznych... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Hehe bo to Dildo Nymph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orvis123 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Wiosna prawie za pasem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Kiełżyk na grubą wodę, hak #12, waga 0,6g 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Tomku z czego robisz dubbing na kiełże? Mam królika i mix wieworki z lisem ale zawsze za krótkie nóżki mi wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Tomku z czego robisz dubbing na kiełże? Mam królika i mix wieworki z lisem ale zawsze za krótkie nóżki mi wychodzą.Spróbuj wyczesać po zawiązaniu, tzn. powyciągać włoski igłą - robi się puchata stonoga :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orvis123 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Kolejne 2 strimki doszły na wiosenkę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Tomku z czego robisz dubbing na kiełże? Mam królika i mix wieworki z lisem ale zawsze za krótkie nóżki mi wychodzą.Tu jest mix króla z lisem Spróbuj wyczesać po zawiązaniu, tzn. powyciągać włoski igłą - robi się puchata stonoga :-)Dokładnie tak, zawsze warto wyczesać wpierw szczoteczką, później poprawić igłą. Ale ważne po położeniu dubbingu aby go ściągnąć palcami od grzbietu w dół do grotu przed przymocowaniem pochewki Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Tomek.M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 @orvis123 , inspirujące te strimki - wzory juz sprawdzone czy nowe pomysły ?Tez „nakręcam” się streamerowo na wiosnę i próbuje pokonać opór wobec mocnych kolorów i akcentów. Niebieski to juz dla mnie skrajna ekstrawagancja... ale ileż nożna molestować lisią łapę i białe króliki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orvis123 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Kolory zabiły się - to nie jest niebieski jak na zdj. tylko granatowy - prawie jasny czarny i ten flash też jest czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jeszcze takie dwa maleństwa, na BL 761 #24 i BL 510 #16 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Niektórzy już rozpoczęli swój pstrągowy sezon, ja do swojego dopiero się przygotowuję.Nimfa majówki zawiązana na Haku Ahrex NS 150 #6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Nimfy, które sprawdzają mi się latem. Wyszły mi haki jigowe, więc zdjęcia używek już jedzonych. Jak dokupię haki to zrobię nowe i wstawię. Te o ile pamiętam to na Hanakach BL 400 #16 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Myślicie że boleń się zainteresuje?Robione na zewnątrz i od mrozu włosy się poskręcały Edytowane 6 Stycznia 2019 przez nord91 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Myślicie że boleń się zainteresuje?(...)Niekoniecznie, ale napewno będzie się plątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Skrócić ogonek czy wyrzucić ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ściąć żyletką i zrobić o nowa. Długi materiał tylko w dupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orvis123 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Nimfy, które sprawdzają mi się latem. Wyszły mi haki jigowe, więc zdjęcia używek już jedzonych. Jak dokupię haki to zrobię nowe i wstawię. Te o ile pamiętam to na Hanakach BL 400 #16Tomek co na tułowiu zielony kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 lakierowana nitka?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jedwab i na niego UV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Noworoczne postanowienie: ani dnia bez Klinkhåmera.Na razie udaje się wytrwać... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 A jak już Michał poruszył temat majówki, to ja pokaże swoją z pudełka. Ostatnia mi została z zeszłego roku Trzeba dorobić ale na to jeszcze mam czas 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jak rozwiązujące problem obciążenia ? Zeby nimfa szła hakiem do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi