TomCast Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Na mokro Arku. Tak to wyglada w wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Dziś dwa spiderki na nietypowych jak na nie hakach Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Tomek.M 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Tomek bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Nimfa które dała mi duża fajnych pstrągów. Prosta i skuteczna Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Tomek.M 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nimfa które dała mi duża fajnych pstrągów. Prosta i skuteczna Lubie takie proste wzory. Na tułów dajesz jedwab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Tak, przewiniety złotym drutem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Chyba najbardziej popularny streamer ever.Moja ciężka wersja WB na główce 4,5 wolfram, to propozycja na grubą wodę o umiarkowanym uciągu.W ubiegłych latach tęczaki z Vahu chętnie reagowały na ten właśnie kolor.Vah miejscami obfituje w drobnego okonia i przypuszczam, że właśnie ta mucha skutecznie go imitowała.Muchy zawiązane na Hanakach 970 #6https://www.instagram.com/p/BVuOy3qjUzC/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=xt4o8uflx8ce Edytowane 13 Stycznia 2019 przez MichałZ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Podpatrzone - Red Tag Klink. Pomysł wydał mi się zbyt fajny, żeby nie spróbować samemu. Aczkolwiek na chwilę obecną niełatwo sobie w ogóle wyobrazić, że kiedykolwiek trafi do wody... Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Marvin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Dwa warianty PT Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Tomek.M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 No nie jestem przekonany że można to jeszcze nazywać PT v. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 To rozwiń to jak możesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mało tego PT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ok, oryginał jest cały z bażanta, ale tu na 3 elementy, dwa się zgadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 13 Stycznia 2019 przez ezehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Myślę Tomku że jednak Tałer ma rację.Zmieniłeś odwlok, przewijkę i thorax. Z PT został Ci tylko ogonek i pochewka. Ciut mało jak na v. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 No może trochę, upierać się nie będę, ale chciałem tak trochę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie mam problem, nie wiem co źle robię ale jak robią przewijkę z lamety bardzo często lameta mi spada / zsuwa się. Czasami robię przewijkę od tyłu w drugą stronę z żyłki ale wiem że nie jest to konieczne.Chyba że jest ?? Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Jarek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jeśli zbyt mocno nawiniesz odwłok, to lameta może spadać. Nie na wszystkich materiałach trzyma się dobrze Zresztą podczas używania muchy też potrafi się poluzować przez zęby ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Hmmm, może faktycznie nie na wszystkich materiałach. Najczęściej zdaza mi się to jak robię przrwijkę np. na bażancie albo kondorze. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Jarek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dzisiejsze próby widelnicy... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Do widelnicy lepiej weź np. AK719 albo podobne.Na kielżowych średnio się prezentują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 A ja dzisiaj niechcący stworzyłem skorpiona. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Piotr, dałeś od spodu ciut ołowiu aby pionować?Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Piotr, dałeś od spodu ciut ołowiu aby pionować?Dobra robota.Dałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Do widelnicy lepiej weź np. AK719 albo podobne.Na kielżowych średnio się prezentują.Wiem że hak nie ten ale tylko takie miałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi