Kacper.K Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Na aliexpress też można je dostać pod nazwą tab eyes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Gdzie można kupić takie łączone paskiem oczy, jak te w linku podanym wyżej?AliExpress „3D tab eyes” 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 sprobuje i ja cos pokazac chociaz wiem, ze to nic takiego w porownaniu z tymi wszystkimi arcydzielami rekodzielnictwa, ktore tu widzialem Poniewz lowie wylacznie na suchary kijem najwyzej klasy 3, przedstawiam mojego faworyta, ktory wiaze sie szybko, latwo i tanio.Na ten wzor lowie 90% wszystkich moich pstragow , lipieni, kleni itd. i to od wielu juz lat. Moja CDC mucha nad muchami 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 SteelheadMuchy zawiązane na hakach Ahrex TP 610 #1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mayfly nymph next... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 sprobuje i ja cos pokazac chociaz wiem, ze to nic takiego w porownaniu z tymi wszystkimi arcydzielami rekodzielnictwa, ktore tu widzialem Poniewz lowie wylacznie na suchary kijem najwyzej klasy 3, przedstawiam mojego faworyta, ktory wiaze sie szybko, latwo i tanio.Na ten wzor lowie 90% wszystkich moich pstragow , lipieni, kleni itd. i to od wielu juz lat. DSC00364-1 (101).JPG Moja CDC mucha nad muchami Materiałami się pochwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Materiałami się pochwal. Hak daiichi 1190Skrzydelko Swiss CDCBody Szary Artron dubbingOgon albo Coq de Leon albo pioro bazanta pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 PT rubber legs, jeden z podstawowych wzorów nimf na Patagonię.Przez najbliższe kilka dni pozanudzam Was takimi bardziej lub mniej wyszukanymi wynalazkami ;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 ladnie zrobione. Legs moglyby byc jednak bardziej filigranowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 ladnie zrobione. Legs moglyby byc jednak bardziej filigranowe Dziękuję, ta filigranowość to bardziej dla oka czy dla ryb?Jeśli wyczuwasz w tym silikonie niewystarczającą mobilność, to pędzę ze sprostowaniem iż jest wystarczająca. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dziękuję, ta filigranowość to bardziej dla oka czy dla ryb?Jeśli wyczuwasz w tym silikonie niewystarczającą mobilność, to pędzę ze sprostowaniem iż jest wystarczająca. :-) chyba jednak dla oka, rybie ma tylko wygladac smakowicie.W sumie ladna robota, a ewentualna krytyka nie byla zamierzona, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Krytyka każda jest wskazana o ile ma uzasadnienie. ;-)Te silikony w tej muszce to bonus i doładowanie do mobilności, bo samo gołe PT przyznaj, że choć prowokujące wyglądem ryby, ruchliwe to jest średnio ;-)Pewnie można by zejść z gumą o rozmiar niżej, ale jakoś tak ten kolor i ta grubość zagrały mi przy wyborze ;-)Będzie jeszcze kilka podobnych wzorów i w którymś kolejnym spróbujemy cieniej.Czuwaj! ;-) Edytowane 18 Stycznia 2019 przez MichałZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Krytyka każda jest wskazana o ile ma uzasadnienie. ;-)Te silikony w tej muszce to bonus i doładowanie do mobilności, bo samo gołe PT przyznaj, że choć prowokujące wyglądem ryby, ruchliwe to jest średnio ;-)Pewnie można by zejść z gumą o rozmiar niżej, ale jakoś tak ten kolor i ta grubość zagrały mi przy wyborze ;-)Będzie jeszcze kilka podobnych wzorów i w którymś kolejnym spróbujemy cieniej.Czuwaj! ; Namaluj na nóżkach czarnym flamastrem ciapki, będą lepiej wyglądać Edytowane 18 Stycznia 2019 przez nord91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Namaluj na nóżkach czarnym flamastrem ciapki, będą lepiej wyglądać Okrągłe czy lepiej owalne ?A może eliptyczne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Sześciokątne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Fluo zielone badżery zawiązane na Hanakach 970 #6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Przy niedzieli - klasyka w posępnym wydaniu.Coś jak czernina zamiast rosołu... Pod tym pretekstem chciałbym bardzo gorąco polecić - wszystkim, którym może się to przydać - poniższy filmik instruktażowy z YT.Wyjątkowo cenny materiał z radami i patentami, szczególnie odnośnie jeżynki, które z powodzeniem przeniosłem na inne wzory.Uporczywie do niego wracam, mozolnie szlifując warsztat. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Marvin 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 A do początku sezonu daleko Hak streamerowy Kamatsu 2Pianka i trochę marabuta 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 ...tak tak, do topienia marzanny jeszcze trochę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Kawałek gumki i można zrobić fajną nimfe 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 A do początku sezonu daleko poper.jpgHak streamerowy Kamatsu 2Pianka i trochę marabuta Fajny Kermit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Chyba Żaba Monika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Wersja bardziej robaczywa z tchawkami 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 @Tomekjesli wolno spytac, jakiej gumy(chodzi o marke) uzywasz? Czy ta owijka to Scud Back?Nie pekaja albo parcieja po jakims czasie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Dokładnie takich używam :)Nic nie parcieje, nawet po długim czasie. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Tomek.M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi