nord91 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Moja pierwsza trociowa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Bardzo fajny, na bardzo podobne łowię karpie w pobliskim stawie ????Na karpie i inszy biało-ryb takie sobie wymyśliłem.Oczywiście chlebek z podrumienioną skórką dobrze pływa , a Bonduelle powolutku tonie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Piotr... [emoji120][emoji122][emoji106] szacun. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedruM Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 PupaWzór fajny ale oczko przykryte nicią... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Na karpie i inszy biało-ryb takie sobie wymyśliłem.Oczywiście chlebek z podrumienioną skórką dobrze pływa , a Bonduelle powolutku tonie.Piotr dobry sposób jak byś się chciał żony pozbyć, nie odróżni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wzór fajny ale oczko przykryte nicią... ;-)Całe nie, da się zawiązać, ale fakt, zjechałem z nicią tragicznie ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Piotr dobry sposób jak byś się chciał żony pozbyć, nie odróżni Eeeeee moja na skórkę od chleba nie bierze. .. jak byś zrobił imitacje ferrero rocher. ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @mack Ahahahaha:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Streamery 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Streamerynaprawde ladna robota. Zaden tam przerost formy nad trescia.Proste i z pewnoscia lowne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Może i łowne, ale ja tam mam duże opory żeby zimą przywiązać do końca przyponu coś innego niż czarny Woolly B. w pomarańczowym kasku... Nie potrafię wyjść w tym temacie ze swojej "strefy komfortu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) rozumiem, kazdy ma swoje ulubione muchy, a woolly(zwlaszcza czarny ) jest jak najbardziej universalny i powinnien byc w kazdym pudle. Edytowane 1 Lutego 2019 przez jacus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 rozumiem, kazdy ma swoje ulubione muchy, a woolly(zwlaszcza czarny ) jest jak najbardziej universalny i powinnien byc w kazdym pudle. Tylko ze ja się stałem jego niewolnikiem. To już nie jest kwestia lubienia. Ja po prostu inaczej nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Hi tower akurat czarnego woolly burgera mam w kilku odcieniach zawsze przy sobie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DinekOracz Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Teraz sezon na woolly'ego. A z rozmiarem jak? Lepszy większy czy raczej mały, niepozorny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Duża ryba duży woolly ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Może i łowne, ale ja tam mam duże opory żeby zimą przywiązać do końca przyponu coś innego niż czarny Woolly B. w pomarańczowym kasku... Nie potrafię wyjść w tym temacie ze swojej "strefy komfortu" No widzisz, a u mnie to jedyny strimek w pudełku na jakiego nigdy nie złowiłem pstrąga. Klenie owszem. W tych samych miejscach zonker ślajzur dawał ryby w dwóch rzutach. Może nie umiem Łuliego prowadzić ?Albo ryby wiedzą, że mam zakodowane „czarne przynęty - kleń i nic innego”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mój pierwszy potworek.Głowacica, może szczupak, w ostateczności krąp. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Koncepcja spoko, tylko materiału na conajmniej trzy takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jezier mniej materiału, bardziej ażurowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dzięki za wskazówki. Następne będą bardziej dziurawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dzięki za wskazówki. Następne będą bardziej dziurawe.Przy szczupaku lepiej działa. Lżej rzucać.Muchą śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Uczymy się dziś pływać. Zupełnej tragedii nie ma choć wyraźnie czuć jej ciężar, następnym razem użyje 1/2 -1/3 materiału mniej i bardziej go "nastrosze". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ile grejonów ma głowica która ciągnie tego murzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Pińćset dziesięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi