Skocz do zawartości

Nasze muchy

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

No mi też, bo sam koncept muchy mi się bardzo podoba, więc i nadzieje były. Dlatego napewno dostaną jeszcze nie jedną szansę.

Napiszę do kolegi, jeśli wyda zgodę na publikację swoich zdjęć, to zapodam tutaj coś co nie jednemu gula rozhuśta ;-)

Rybki, które złowił padły na nasze muchy, na muchy takie jak to PT tyle, że z białymi legsami. 

Czapelki zawiązane na Hanakach 130 #14

Te i inne muchy jak również nasze brandowe gadżety będą do wylicytowania podczas zbliżającego się spotkania lubelskich pstrągarzy. 

Już dzisiaj serdeczne buk zapłać za wsparcie na rzecz lokalnych rzek!

Spotkanie lubelskich Pstrągarzy odbędzie się za nieco ponad miesiąc 07 04 2019. Tegoroczna edycja będzie poświęcona w dużej części dzieciom i ich początkom z muchówką. Mamy kilku zacnych sponsorów jak Traper Siedlce, FlyGuide, Caddis Fly, AB-fly i inni. Nie przewidujemy prowadzenia licytacji i nigdy takowej podczas naszych spotkań nie było.

Przy okazji nimfka dobra na wiosennego karasia albo płoć czy nawet jazia

e217c028a7518864med.jpg

a6cb28911d9ed36amed.jpg

Pozdrawiam serdecznie Zielony

Edytowane przez Zielony
  • Like 6

A można prosić linka do piankowca,bo piękny niezmiernie a ja kocham piankowce.

@Richi55 , dzięki za miłe słowo. :)

Tak jak pisałem , swojego trochę zmodyfikowałem . W stepie jest jednokolorowy , u mnie góra brązowa dół kremowy.

http://flytyingnation.com/foamular-of-foam-draganfly-nymph/

• Like 2