Skocz do zawartości

Nasze muchy

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie na stare lata , zachciało się dziewicy. :o    ......................................."Świtezianki dziewicy". :D

Korpus ważki mam już chyba opanowany :) . Nad skrzydełkami muszę jeszcze popracować :( .

post-52308-0-03702600-1552212832_thumb.jpg

Edytowane przez Pisarz.......ewski Piotr
  • Like 10

A mnie na stare lata , zachciało się dziewicy. :o ......................................."Świtezianki dziewicy". :D

Korpus ważki mam już chyba opanowany :) . Nad skrzydełkami muszę jeszcze popracować :( .

Ładna,ale do łowienia ciężka raczej nie inaczej.

Te wcześniejsze lepsze konstrukcje do łowienia.

Edytowane przez Radek79
  • Like 1

No właśnie tego nie pojmuje. Kręcę dla siebie i wychodzi mi koszt 3-4zl. A gdzie zysk i praca?

Nie tylko w tej dziedzinie u nas nie ma szacunku dla pracy. Zawsze mnie zaskakuje cena jak

muszę kupować muchy. Tzw „raczek” na 18 - 4 Pln. A sam wiem ile to roboty. Tylko ja nie zejdę ponizej 16.

• Like 2

Panowie, domorosłych krętaczy mieszkających z rodzicami i dorabiających na kolanie trudno nazwać zawodowymi krętaczami:-) 
Ja ich ochrzciłem mianem partaczy. Nie dlatego, że partolą robotę, bo często ich muchy są świetne, ale dlatego, że świadomie lub nie rozdupcają rynek zupełnie nie ceniąc swojej pracy. 
W tym środowisku często obserwuję postawę postaw się a zastaw się. Sprzedać coś za psie pieniądze, po to tylko, żeby błysnąć w internetach, lub zaimponować koleżkom ;-)
W ostatnim czasie namnożyło się tego plugastwa, ale podobno (nie wiem ja nie śledzę, bo zarobiony jestem), tak jak szybko się pojawiają, tak też szybko znikają. 

• Like 5