Pasta Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Trening z sieczką na haku nr 18. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Larwa Hydropsyche na haku #6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Ładne Cykady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 jeszcze niecałe półtora miesiąca...Antyzaczepowo na płyciutkie wody, zielska i patyki...Marian, a uchyl proszę rąbka z tym antyzaczepem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Marian, a uchyl proszę rąbka z tym antyzaczepem to proste ….bezhakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 to proste ….bezhakowe bezhakowe, hmm, bezsensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Mucha na takim haku - "chodzi" ostrzem do góry ukrytym w dosyć sztywnym brushu z "ketonalu".Zrobione jako alternatywa dla much na ofsetach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 To jeszcze raz sieczka na #18 z ognistą dupką 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Witam.Czyli ... Red Zad ... Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Mój pakiet startowy na roztocze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Toć to do korby?! Fuuuuujjj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Na pewno jest to przynęta spinningowa i nie powinna być prezentowana w tym wątku. Edytowane 19 Marca 2019 przez tzienkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Pianki mam przesyt i tak sobie kombinuje. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Bajka[emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Witam.Argyroneta aquatica ?... Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Witam.Argyroneta aquatica ?... Pozdrawiam.Topik ma 8 nóg [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Witam.Tak dokładnie to 12 Ale kształt i ubarwienie to by się zgadzało ... Piotr pewnie napisze jaki model/ka mu pozował/a Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Pianki mam przesyt i tak sobie kombinuje. Super! Unosi się na powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 @piotr mistrzostwo swiata! Nawet moja babcia tak na drutach nie dziargala 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Doprawdy, Piotrze Pisarz.....ewski, masz duszę artysty. Z całą pewnością.Duże brawa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Dziękuje koledzy za uznanie i miłe słowa. Doprawdy, Piotrze Pisarz.....ewski, masz duszę artysty. Z całą pewnością.Duże brawa! Już samo stwierdzenie , że mam duszę , wzbudza we mnie radość i optymizm. Nazwanie jej duszą artysty ......................... rozwala mój system samouwielbienia . W tym przypadku cieszy jeszcze bardziej , bo jak byłem w armii , to mówiło się , że sierżant jest jak ojciec. . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Piotrze po tych wszystkich "ochach" i "ahah" przyszedł czas na step by step ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Pianki mam przesyt i tak sobie kombinuje. Szacunek dla Ciebie. Naprawdę piękne wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Dziękuje koledzy za uznanie i miłe słowa. Już samo stwierdzenie , że mam duszę , wzbudza we mnie radość i optymizm. Nazwanie jej duszą artysty ......................... rozwala mój system samouwielbienia . W tym przypadku cieszy jeszcze bardziej , bo jak byłem w armii , to mówiło się , że sierżant jest jak ojciec. . Tak, sierżanci nie są tacy źli, niektórzy...czego ja jestem najlepszym przykładem, i na każde słowo mam świadka To o ojcu, czy nawet matce, mówiło się na ogół o szefie kompanii: że jest jak matka, ale surowa matka... Największe kanalie trafiały się wśród kaprali. Miałem ci ja takiego kaprala, jak służyłem w zwiadowcach.Facet miał tak fatalną dykcję, że nie można go było zrozumieć. Każda jego wypowiedź przypominała stękanie małpy, a niezrozumieniewywoływało wściekłość. Oj, biedni byli jego podwładni, biedni... Żeby nie było całkiem offtopowo: na niektórych poligonach w północno-wschodniej Polsce znajdowało się wiele oczek wodnych,niewielkich powierzchniowo, ale dość głębokich. Co prawda pstrągi tam nie bytowały, ale można było powędkować obficie.Liny, płocie, karasie. Brały w zasadzie na wszystko. Dwumetrowa szklana spinningówka, żyłka, haczyk i "glizda" - to wystarczało.Tak już nigdy nie połowię, niestety... A Ty, Piotrze, twórz dalej. Dzięki takim ludziom świat jest piękniejszy, prawda? I wędkowanie, muchowe wędkowanie, barwniejsze! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi