janusz.walaszewski Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Piotr oprócz mistrzowskiego wykonania, zawarł w wizerunku swojej przynęty, pewien niezamierzony chyba ale komiczny element. Spójrzcie na zaznaczony kółkiem fragment, w drugiej łapce jest to samo. Czy nie przypomina to Wam wyprostowanego środkowego palca ? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Jak nic ,ktoś mówi nam ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Piotr oprócz mistrzowskiego wykonania, zawarł w wizerunku swojej przynęty, pewien niezamierzony chyba ale komiczny element. Spójrzcie na zaznaczony kółkiem fragment, w drugiej łapce jest to samo. Czy nie przypomina to Wam wyprostowanego środkowego palca ? Janusz , ty masz zdecydowanie za dobry wzrok . Wiesz że bardzo Cię lubię , jednak za takie skojarzenia może się to zmienić :D Niechcący zrobiłem jedną kropkę . Niestety zauważyłem to jak już była utwardzona , no to dla symetrii zrobiłem drugą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 To już aby, aby... ????❤️ 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Miałem sen. Śniło mi się że zawiązałem tak małą muszkę, że złowiłem na nią... innego chruścika... No to szarpnąłem się na wiązanie na haku #20. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Takich malutkich jak powyżej jeszcze nie próbowałem, teraz trochę eksperymentuję z różnymi materiałami, poniżej jig na haku #10, główka 4 mm mosiądz, ogonek z wiewiórki barwionej na niebiesko/granatowo, dwa rodzaje spectra dubbingu, królik i ciut dubbingu z puchu "marabuta" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Seria kiełży na Hanakach 390 ???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Seria kiełży na Hanakach 390 Chyba kiełżyków Edytowane 25 Marca 2019 przez Janusz Wałaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Janusz, to były kiełżyki. Z tego co pamiętam wiązane na ołowianej taśmie, rozmiar 20 Edytowane 25 Marca 2019 przez MichałZ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Eee tam, tylko rozmiar zapałek podmieniasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 To w Szuflandii kręcą, dlatego takie małe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 To w Szuflandii kręcą, dlatego takie małe.W punkt, kumotrze szyszkowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Eksperymentów ciąg dalszy ,,, 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Ostatnio kupiłem sierść łosia. Bardzo spodobała mi się jako materiał na quille. Kilka fantazyjnych tworów. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Pasta 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Znalazłem w necie taką muchę/nimfę Delekta Little Red Spanker, poniżej pierwszy mój (wariant) egzemplarz. Z bliska to tak trochę niechlujnie wygląda, head cement mam jakiś klejący, nie wsiąka tylko zostaje na wierzchu i się lepi, no ale nic - wyszło jak wyszło 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Jasne, że będzie i to już całkiem niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Za oknem zima , a mnie się koników polnych zachciało . 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Na pierwszym zdjęciu moje pierwsze próby z muchami szczupakowymi z tamtego roku. Wyglądają słabo. Na drugim zdjęciu z ostatniego kręcenia. Mam nadzieję że jakiś progrses jest 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Dziś zrobiło się zdecydowanie bardziej wiosennie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Piotr, co Ty bierzesz ... ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Mi się jednak bardziej podoba ta wersja uboga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Mi się jednak bardziej podoba ta wersja uboga Mnie też, choć można przyjąć, że ta druga wersja jest limitowaną edycją z okazji Świąt Wielkiej Nocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A mi sie bardzo podobają obydwa te konie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Dwa dni już cisza w wątku, wstawię takie co nie co ta mokra/spiderek ma między nawojem bażanta a jeżynką, hot spota holo czerwonego, ale na zdjęciu coś go nie widać 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi