FoamFly Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Sucha mucha, wykonana na haczyku nr #14. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Dawno nie kręciłem... trochę za płaską zrobiłem. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Lato, lato, lato... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Na bolaski 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Prototyp żaby na wielkie kleniska: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 I na pstrągale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Fajne koniki, szczegolnie ten w imadle mi się widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Fajne koniki, szczegolnie ten w imadle mi się widzi.Morrish Hopper: https://www.instagram.com/p/B1ZbPoBg1VK/?igshid=18yrd57temiuk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Dubel Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez hi tower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Hi tower a te z sarną to w pętli wiązałeś? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Hi tower a te z sarną to w pętli wiązałeś? Nie, to taki specyficzny rewers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Taką ładną kapunię dzisiaj przytuliłem. Podobno z jednej takiej można do 3 tysięcy much upetłać.Jako, że przerób ostatnio w sucharach dość duży, to postanowiłem to sprawdzić i będę stawiał kreski w kajecie ;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Kilka robaczków do nimfowego pudełka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Narobilem sobie sporo muszek, takze jakos w cieplej porze roku mniej siadam do imadelka. Niemniej jednak przynety sie zuzywaja, bo urywam bardzo, bardzo malo. Wiec czasami trzeba odpalic motowidlo... Taka rybka na koncowke sezonu pstragowego.Podskornie zywie glebokie przekonanie, ze bedzie robic. Pstragi ocenia. Recepta na nia to drut stalowy 1 mmdrut olow 0.6 mmkolko lacznikowe 6 mmtungsten coneheadcrystal flashpalmer chenille mediumowca islandzka (biala i czerwona)zonker cross cut whitedwa piora z kapki streamerowej piorko z czarnej kapki dry flydrut na przewiniecie 0.14 mm to wszystko motam nicia Wapsi 200 "kevlar" Bez uzycia klejow i innych chemikalii. Edytowane 14 Września 2019 przez Guzu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Nauki ciąg dalszy... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Guzu - co to za bobinka i czym zbroisz tę przynętę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Obstawiam że to bobinka tiemco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) Guzu - co to za bobinka i czym zbroisz tę przynętę?TakTo ceramiczne tiemco Zbroje jednym hakiem rozmiar 2.Stosuje ownery do zbrojenia sztucznych przynęt. Wtedy mają oczko o wystarczającej średnicy by hak swobodnie się poruszal po kółku łącznikowym. Edytowane 15 Września 2019 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Z pianki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Kiełże zawiązane na Hanakach 390 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 i jeszcze jedne 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Widząc takie kiełże lipienie na pewno się nie oprą z potrzeby posmakowania . Ładne muszki (nimfki). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 U mnie ostatnio biorą na proste wzory Varivas IWI S-2000 #16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Copper John #8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Amatorzy nimfek W środku miasta, takie klenie cieszą podwójnie. Do tego był leszcze i okonie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi