live4flyfishing Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Czapel na #12, haczyk Hanak 130 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Chruściki zawiązane na Hanakach 230 #10 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Szczupakowa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 MichałZ"Kiełże zawiązane na Hanakach 390"Takiego dziadostwo jest u mnie w morzu pełno, dokładnie w takich kolorach jak te Twoje! Jakich materiałów używałeś? I jak takie muchy się nazywają? Mają jakąś swoją własną, nazwę? Coś jak Red tag czy też Alexandra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 MichałZ"Kiełże zawiązane na Hanakach 390"Takiego dziadostwo jest u mnie w morzu pełno, dokładnie w takich kolorach jak te Twoje! Jakich materiałów używałeś? I jak takie muchy się nazywają? Mają jakąś swoją własną, nazwę? Coś jak Red tag czy też Alexandra?Po polsku - kiełż Po angielsku- scud To są nazwy tych much Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Po polsku - kiełżPo angielsku- scudTo są nazwy tych much Po łacinie gammarusa po czesku krivak ;-) Jankes z czerwoną szyją z zabitej dechami pensylwańskiej wsi powie fresh water shrimp ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 MichałZ"Kiełże zawiązane na Hanakach 390"Takiego dziadostwo jest u mnie w morzu pełno, dokładnie w takich kolorach jak te Twoje! Jakich materiałów używałeś? I jak takie muchy się nazywają? Mają jakąś swoją własną, nazwę? Coś jak Red tag czy też Alexandra?Nazywają się killery ;-) A materiały to własna mieszanka dubbingów z białkiem na pochewce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Jeziorowy muddlerek w irlandzkim stylu.Mucha zawiązana na nowym haku od Varivasa model 2430 V-WBL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Czapel na #12, haczyk Hanak 130 Generalnie ten haczyk podobnie jak inne modele jest sprzedawany pod różnymi markami.Jakością się nie różnią.Ceną owszem.Np hanak niemal dwa razy droższy niż akita.Ktoś wie czy to z jednej fabryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Hanak obecnie swoje haczyki produkuje we Francji.Akity, przynajmniej niektóre modele pochodzą z Japonii. Porównując modele 503 od Akity i 130 od Hanaka w tych samych rozmiarach, gołym okiem widać, że Akita jest kapkę mniejsza i haczyk jest zrobiony z kapkę cieńszego drutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Nazywają się killery ;-) A materiały to własna mieszanka dubbingów z białkiem na pochewceJezus Maria, co to jest białko na pochewce!? Wybacz, jestem w muchowym żłobku.Nazwy się przydadzą jak będę tutoriali na YouTube szukał . Dzięki za info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 sztuczna (choć naturalna) bo nie z jelita, skórka od kiełbasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Hanak obecnie swoje haczyki produkuje we Francji.Akity, przynajmniej niektóre modele pochodzą z Japonii. Porównując modele 503 od Akity i 130 od Hanaka w tych samych rozmiarach, gołym okiem widać, że Akita jest kapkę mniejsza i haczyk jest zrobiony z kapkę cieńszego drutu. Akita,hanak,wizard,top fly i pewnie wiele innych w niektórych modelach wyglądają niemal identycznie.Ciekawe jak z wytrzymałością?Czy są jakieś różnice?Ja na razie nie zauważyłem z tych które mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Ciekawe jak z wytrzymałością?Czy są jakieś różnice?Ja na razie nie zauważyłem z tych które mam.Czas przejrzeć na oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Trociowo-pstrągowe intrudery na 25mm szankach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Małe double rozmiar 10 i 12. Tułów foka i lameta, jeżynka kura, ogon i skrzydło Maksio fur + jc. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 W oczekiwaniu na weekend pierwsze próby z muchami przegubowymi 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Brązowy quill z pawia i CDC, na Hanaku #12. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 CDC,CDL, subsytut kondora, Hanak #14. Ostatnio polubiłem się cdc w rozdwojonej nici jako jeżynka zamiast koguta. Łatwo się wiąże, dobrze wygląda i super pływa:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Streamerki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Fajne, lecz u mnie tak bogate ogony sie nie sprawdzają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanc Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Coś na zimną wodę, duże i puchate... Edytowane 11 Listopada 2019 przez Fanc 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Streamery rozmiar 6.Ogonek: golden phesantTułów: fokaPrzewijka: złoty tinselSkrzydełko i jeżynka: kogut 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Nowości! Nowości! Ciekawa propozycja od mojego dostawcy żywic UV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Takie zalanie zalanie żywicą spodu muchy ma ją chronić przed uszkodzeniem? Szkoda kłaść taki kolor na brzuszek. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi