pisarz Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Bardzo ciekawa mucha.Też mnie ciekawi ten tułów, czy to quill?Quill , ale z stosiny pióra kaczki. Ta sama z drugiej strony i w innym oświetleniu . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanc Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Muszka z mojej serii "Sunset". 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Piotr, wyszło jak do tenkary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanc Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Quill , ale z stosiny pióra kaczki. Ta sama z drugiej strony i w innym oświetleniu .Muszę kiedyś spróbować. Bardzo mi się podoba, szczególnie ten tułów ???? . Edytowane 1 Grudnia 2019 przez Fanc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Witam.Licząc nawet "tylko" 132 godziny na zrobienie takiej realistycznej muchy, daje to 15-20 dniówek wędkarskich na łonie natury ... to ja poproszę o jakieś wyplówki z drukarki 3D i śmigam nad wodę ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Sory Ziemowit, ale to tak jakbys powiedział artyście - 1000 godzin na namalowanie fresku na ścianie?? szkoda czasu - op..le ściane wałkiem i pójdę na ryby...Much typu Realistic nie robi się do łowienia, podobnie jak gablotkowych Full Dressów, chociaż gdyby ktoś sie uparł to oczywiście do wody wrzucic może... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdiem Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Ostatni post z pedałkami lipieniowymi przypomniał mi ubytki w pudełku... i trzeba było kilka dokręcić wg. moich preferencji Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Ejdiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Pstruhovy dresiarz ;-) Zainspirowany niesamowitymi muchami Jin Woo Lee spróbowałem swoich sił w tym klimacie.Tak wiem, long way home, ale kiedyś trzeba postawić ten pierwszy krok. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Przedświąteczne kręconko Kilka sztuk zrobionych dla najbliższych, radocha z kręcenia takich niespodzianek największa Pozdrowionka ekipa !Marcin Edytowane 17 Grudnia 2019 przez kleniarz 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdiem Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Czas pstrągów zbliża się niubłaganie... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Mucha, której nazwy nieznam... Jest to jakiś wariant Sedge'a na filmiku trochę podobny https://www.youtube.com/watch?v=xtHUzPE8UIg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Mucha zawiązana na haku Partridge D4AF, rozmiar 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Pijawki z lisa, hak #6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Początek nowego roku zaczął się dla nas bardzo intensywnie. Jesteśmy gotowi na nowe zamówienia:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live4flyfishing Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Woodduck Heron by Nick Lambrou variant, świetna mucha, której różne warianty krążą po świecie od przeszło pięćdziesięciu latyZdjęcia na sucho i mokro 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zdjęcia słabe trochę, na samym dole wynalazek zmotany z wykorzystaniem pompona kupionego kiedyś w pasmanterii za 5 zł. Do czapek bywa używany, lub damskich torebek czy jako brelok do kluczy.W sumie materiał słaby, da się wykorzystać, choć raczej "na siłę".Streamer'y z bucktail'a to też wprawki takie, choć chyba trochę lepiej mi się udały 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Wariacja na temat Kelly Galloup's Mini Dungeon. W weekend testy bojowe. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Kolejne próby <20cm Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Pasta 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Kolejne próby <20cm IMG_20200107_231814_102_compress95.jpg Podzielisz się szczegółami na temat białej muchy? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Jasno szary bucktail, perłowy polarflash, mix szarej i czarnej OI na grzbiecie z odrobiną angel hair, żółty i pomarańczowy lis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woolybugger Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 hej, to ode mnie coś w temacie, skoro już tu zawitałem. Miała być na Drwęcę ale w końcu nie pojechałem. Ciekawostką jest jeżynka tylna z toppingu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 hej, to ode mnie coś w temacie, skoro już tu zawitałem. Miała być na Drwęcę ale w końcu nie pojechałem. Ciekawostką jest jeżynka tylna z toppingu. Ręce się same składają do zdjęcia kapelusza przy takiej muszce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zrobiłem takiego cudaka, jak ten u samego dołu. Dodałem tez dwa poprzednie w nadziei, że fotkę lepszą uda mi się zrobić - ale niezbyt to wyszło 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zrobiłem takiego cudaka, jak ten u samego dołu. Dodałem tez dwa poprzednie w nadziei, że fotkę lepszą uda mi się zrobić - ale niezbyt to wyszło Fotki rzeczywiście ci nie wychodzą. Rób na zewnątrz przy naturalnym świetle. Podkład tez jakiś naturalny, deska dębowa coś innego. Przy białej (np. płycie, kartce, itp) światło odbija się wszędzie a muchy nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Trochę poprawiłem, jeszcze nie to co trzeba - ale pracuję nad tematem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi