Guzu Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Dziękuję @Pasta, staram się. Ponoć te ładniejsze muchy są łowniejsze ????Tak jestPrzynęty, które nam się podobają, dostają dłużej szansę. A w rokującym miejscu siegamy po nie jako pierwsze.Więc finalnie łowią więcej... Edytowane 9 Lutego 2020 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) A wracajac "naszych much", to po kilku probach, trafilem pasujaca do moich zastosowan, kapke "laced".Powoli, w ramach mozliwosci,wychodza z imadla skoczki i inne pomysly na muszki z zastosowaniem tychze fajnych piorek. Tungsten cone head.Palmer chenille mediumPioro z Whiting dry fly black cape.Dwa piora laced.Troche owcy islandzkiej w korpusie i ogonie.Czerwony akcent z cross cut zonker.Dosc obfita przewijka piorem po korpusie i flash w ogonie.To wszystko na samodzielnie gietym trzonku z drutu 1 mm. Tak to, kompletnie niekoszernie, poszlo w tym akurat przypadku. Więcej o moich przynętach na blogu : http://jerkbait.pl/blog/18/entry-577-przyn%C4%99ty-z-pi%C3%B3r-i-w%C5%82osia-aktualizacja-na-start-2020/ Edytowane 9 Lutego 2020 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Guzu, Ty łowisz takimi muchami muchówka czy spiningiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Guzu, Ty łowisz takimi muchami muchówka czy spiningiem?Jak zawsze, spiningu do nich używam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Kolejne wynalzki Moje ulubiene 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Podzielę się ostatnią zajawką, aktualnie w rozmiarze trout- "Feather Game Changer". Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Podzielę się ostatnią zajawką, aktualnie w rozmiarze trout- "Feather Game Changer". Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Ciekawy czorcik. Pierwsze skojarzenie : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanc Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Prosty wariant B & O na mosiężnej 15 mm tubie. Fajna mucha na szybszą wodę????. Edytowane 10 Lutego 2020 przez Fanc 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Potrzebowałem małego streamerka bez mocnej pracy na rzecznego okonia i zrobiłem takiego cudaka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Taki jakby głowacz na platformie game changer. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Fajny, tez mam zamiar w tym roku spróbować łowienia pstrągów na nieco większe streamery, odbiegające od standardowych na haczykach 2-6 ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Potrzebowałem małego streamerka bez mocnej pracy na rzecznego okonia i zrobiłem takiego cudaka wieworka jak sadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Pewnie wiewiórka, można jednak takiego cudaka na bażancie ukręcić. No prawie https://www.youtube.com/watch?v=ae345_hzbZI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 wieworka jak sadze? Tak, ogon wiewióry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Janusz, tylko chodzi o to, że mój cudak jest wielkości haka z jego muchy Ma nie całe 4cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Tym razem sporo większy streamerek, pstrągowa 7 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Inna wersja kolorystyczna Długość ta sama 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Janusz, tylko chodzi o to, że mój cudak jest wielkości haka z jego muchy Ma nie całe 4cmNo i Oki, niemniej warto wiedzieć, że zasady są lub mogą być takie same. Jedynie proporcje inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 ktoś ? coś ? http://jerkbait.pl/topic/137255-przynęta-typu-miuras-mouse-made-in-poland/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Jeszcze taki bardziej kolorowy, ten pewnie spodoba się pstrągom tęczowym, ale liczę że i potoki nie pogardzą 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 ktoś ? coś ? http://jerkbait.pl/topic/137255-przynęta-typu-miuras-mouse-made-in-poland/ To chyba nie jest przynęta muchowa.Nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Stonowany 10cm , uzupełniam pudełka, bo jeszcze chwile i zaczynam sezon muchowy na pstrąga 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Jeszcze tak trochę w style Guzu, ale zmodyfikowane, zęby dało się spokojnie rzucać muchówką mimo 15cm Zaciekawiły mnie te muchy Daniela, coś w sobie mają. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 8cm, będzie co testować ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi