nord91 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Tomek.M chyba nie wstajesz od imadła???? Strimery bardzo ładne, nie tylko pstrągi będą gryźć ???? Edytowane 16 Lutego 2020 przez #Nord 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Jeszcze tak trochę w style Guzu, ale zmodyfikowane, zęby dało się spokojnie rzucać muchówką mimo 15cm Zaciekawiły mnie te muchy Daniela, coś w sobie mają.Ładna przynęta Ciekawe zestawienie kolorów.Nieprzypadkowe, oczywiście Powodzenia na pstrągach .Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Ja dalej męczę GCh. Tym razem w połączeniu z SIDem Andreasa Anderssona. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 I klasyk, one zawsze są skuteczne, a ten kolor szczególnie mi się sprawdza 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 W tym roku wiosenne jeziorowe jazie będę próbował łowić na buzzerki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) Tomku, buzzerki jak z żurnala !!! Przy okazji, filmik, który może się przydać zainteresowanym w łowieniu w wodach stojących https://www.youtube.com/watch?v=cj8kV2P9RvQ Edytowane 18 Lutego 2020 przez Janusz Wałaszewski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Z myślą o kleniach, jaziach i nie tylko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Mateusz, te nogi z jakiego są materiału? Bo jeśli sztywne, to raz będzie się mocno skręcał przypon, dwa mogą się odbijać ryby. To piórko jako skrzydełko, fajnie by wyglądało gdybyś je dociął do długości korpusu. Ja osobiście jeszcze bym je do niego dokleił wyszło by coś na zasadzie ochronnych pochewek na skrzydełka Ale to tylko sugestie, taka mucha może być jeszcze bardziej łowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) Wygląda na miotłę w sensie nogi Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Lutego 2020 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Tak to miotełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) Nie żebym się wymądrzał, ale poniżej filmik z pracy jednego, z najlepszych moim zdaniem, twórców realistycznych przynęt. https://www.youtube.com/watch?v=-RToXsle0Ho Edytowane 18 Lutego 2020 przez Janusz Wałaszewski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Mateusz chyba właśnie na tym filmie się wzorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Mateusz chyba właśnie na tym filmie się wzorował Być może, nie mnie to oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Janusz dzięki za linka bo już jakiś czas szukałem tego filmu, Tomek fakt wzorowałem się na tym, kiedyś raz przypadkiem widziałem ten film i chciałem zrobić coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Co do linków, mam zapisane cztery strony linków SBS różnych "krętaczy" Jakby ktoś chciał podajcie adres mailowy na PW i prześlę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Buzzer w bardziej naturalnych barwach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) Będzie co testować.PS. Dziś złowiłem kilka karasi na ul spina z nimfami Edytowane 20 Lutego 2020 przez Tomek.M 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Będzie co testować.PS. Dziś złowiłem kilka karasi na ul spina z nimfami Zaraz dostaniesz, ze NIE TEN DZIAL Gratki ! A jak muszyska na pstragach ? byly juz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nie Danielu, jeszcze nie byłem, i wygląda na to że dopiero w marcu się uda pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Powodowany chwila usiadlem do imadla na chwile. I zrobilem sobie jedna muszke, akurat taka chwilowa. Dotychczas zwykle jak juz sie zabieralem za krecenie, to w celu wykonania kilku. Tym razem jedna taka z kilku piorek, zonkera cross cut, owcy islandzkiej, palmer chenili i jednego wlosa flasha. To powyzej to takie ujecie dla ludzi.Z perspektywy pstragow to mniej wiecej tak to wygladac bedzie, jak juz jakis zacznie za nia plynac Wiecej o tych moich spininowych muchach na moim blogu : http://jerkbait.pl/blog/18-blog-guza-o-rybach-przy-muzyce/ Edytowane 22 Lutego 2020 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Próbowałeś konstrukcji wzorowanych na Lefty's Deciver? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Daniel, zrób coś bo Twoja zdjecią znikają. Przynajmniej ja większości nie widzę, teraz na blogu patrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Tak to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Ja mam podobnie. Choć te z dzisiaj są dla mnie widoczne, ale te z wątków archiwalnych już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Tak to u mnie wygląda, dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi