TomCast Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 To jest dokładnie ten model co pisałem Mustad R74 2X #10. A zdjęcia robię w małym namiocie bezcieniowym, takim jak na zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 https://www.skittfiske.no/mustad/126926/mustad-r74-9672-streamer-extra-long czy to jest to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 https://www.skittfiske.no/mustad/126926/mustad-r74-9672-streamer-extra-long czy to jest to samo?Raczej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Mustady u Darka to niestety stary temat. A już myślałem że skądś wygrzebali. Edytowane 17 Marca 2020 przez OloPe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Tu macie R 74 i inne moim zdaniem bardziej odpowiednie do klasycznych mokrych muszek. http://www.sport-fish.pl/haczyki-zadziorowe-mustad-1300-c-441_670_671.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 R74 to 4xL. Klasyk do strima a nie mokrej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Kiełżyki "państwowe" i ich podróbkiPozdrawiam 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Tomek M jeśli to te same to znaczy, że trzeba wiercić dziurę w brzuchu u dystrybutora. Jeśli ja mam je na sklepie to znaczy, że mustad cały czas produkuje te haczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 R74 to 4xL. Klasyk do strima a nie mokrej...Ja tam Marian nie chcę się wymądrzać, ale chyba każdy ma świadomość, że nie jest przypadkiem w tych największych i najdłużej działających wytwórniach podział haków na streamerowe, do mokrych, suchych itd. O ile przykładowo niektóre nimfy fajnie wyglądają na streamerowych, to już mokre muszki, powiedzmy - średnio. No i nie tylko o sam wygląd przynęty chodzi. Kiedyś imitacje kiełży robiliśmy wyginając odpowiednio proste trzonki haków do mokrej. Przy dzisiejszym wyborze haczyków nie ma z tym najmniejszego problemu. A podpowiedzi w necie co do czego użyć jest multum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 R74 to 4xL. Klasyk do strima a nie mokrej...Oczywiście masz racje, co nie znaczy że można wykonać na nim mokrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Tu macie R 74 i inne moim zdaniem bardziej odpowiednie do klasycznych mokrych muszek. http://www.sport-fish.pl/haczyki-zadziorowe-mustad-1300-c-441_670_671.htmlDzięki jachu, ładna oferta Mustadow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Witam.To że u Pana Staszka jest coś na stronie internetowej, nie oznacza wcale że ma to na sklepie jak i również że będzie to ewentualnie miał ... taka mała dygresja ... Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Kiełżyki "państwowe" i ich podróbkiPozdrawiamŚwietne! Trudno się zorientować króre to podróbki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Witam.To że u Pana Staszka jest coś na stronie internetowej, nie oznacza wcale że ma to na sklepie jak i również że będzie to ewentualnie miał ... taka mała dygresja ... Pozdrawiam.To zawsze można sprawdzić pisząc lub dzwoniąc do sklepu. Może jednak coś tam w Wadowicach tych Mustadów zostało i Twój kolejny czarny scenariusz nie sprawdzi się. To też taka mała dygresja. Te R 74 jeszcze tu znalazłem: https://sklep.insel.pl/haczyki-mustad-ultra-point-r74-rozm-10-25-szt-p-3153.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Świetne! Trudno się zorientować króre to podróbki.Kolorystycznie trochę inne, ale mam kilka takich "podróbek" z Niedrzwicy, które mają już chyba ponad dwadzieścia lat? Skoro tyle lat się uchowały, to już pewnie zostaną w pudełku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 O to kontakt z panem Staszkiem sobie odpuszcze i obejde się bez Mustadów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Witam.Po prostu zadzwoń przed zakupami internetowymi w tym sklepie, tak jak Janusz napisał. Ja już wiem że warto Wizardy są w dużym wyborze, w innym popularnym całkiem sklepie wysyłkowym, jak by co.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Człowiek musi tyle siedzieć w domu, jakiś pożytek musi z tego być ☺ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Człowiek musi tyle siedzieć w domu, jakiś pożytek musi z tego być ☺ IMG_20200320_091641_268.jpgPierwszy chyba w necie pozytywny efekt korona wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Próby z mniej popularnymi kolorami (przynajmniej w moim pudełku). Z myślą o majowej prześwietlonej wodzie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Na podobną muchę - w kolorze brązow-czarnym miałem bardzo dobre wyniki na szczupakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 A ja potrzebuje strimków które będą szły grotem u góry, więc kask im dałem pod hakiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Tomku, nie wystraczyłby hak jigowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Nie ma takich dużych Ten większy to #2 Edytowane 24 Marca 2020 przez Tomek.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ja rozgrzewam zapalniczką zwykły hak streamerowy i delikatnie podginam do kształtu jigowego. A jak mi się skończą to zamówię te:https://mistpool.com/en/product/4135/ahrex-pr374-90-degree-bent-jig-streamer.html Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi